Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor sistem hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 440
Cod produs
TXDI4SPN-AS
Out Of stock
Descriere
Acest senzor sistem hidraulic miniincarcator Bobcat 440 reprezinta cu mandrie categoria pieselor electrice prin prisma materialelor de o calitate net superioara din care este fabricat. Gandit si realizat in cadrul atelierelor originale Bobcat, isi ocupa cu maiestrie locul printre cele mai solicitate piese! Materialele prime, care unite au luat forma acestei bijuterii, conduc la rezistenta sa pe termen lung.
De-a lungul timpului ne-am asigurat ca acest cadru tehnic este constant adaptat celor mai actuale tendinte si ca livreaza calitatea. Ne-am alimentat firma cu cele mai moderne servicii, cu cei mai pregatiti angajati si cu cele mai speciale produse. Aducem produse care sa faca fata celor mai pretentioase modele de utilaje, produse care promit chiar daca zilele de munca sunt extrem de solicitante!

Investeste in acest senzor sistem hidraulic miniincarcator Bobcat 440 daca tinzi catre calitate!
Coroziunea este cel mai de temut fenomen atunci cand vorbim despre piese pentru utilaje. Dar nu este cazul sa iei in calcul aceasta posibilitate cand vorbim despre acest senzor! El are rolul de a indica temperatura sistemului hidraulic, oferind siguranta unei functionari optime!

Ghideaza-te dupa informatia corecta!
Stim ca esti deja informat in ceea ce priveste domeniul tehnic avand in vedere ca te-ai ancorat in aceasta industrie! Fie ca vorbim despre agricultura sau despre constructii, acestea insumeaza o enormitate de dedesubturi tehnice. Atat de complexe, nu au cum sa nu aduca cu ele situatii noi. Deci cand ai o nelamurire, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita unde cei mai priceputi operatori presteaza servicii de calitate. Alaturi de ei vei alege piesa compatibila si vei primi cele mai bune recomandari pentru momentul montajului.

Garantie
Comercializam produse care beneficiaza de certificat de garantie timp de 6 luni in ceea ce priveste defectiunile din fabrica! Deci lasa dubiile deoparte si comanda cu incredere acest senzor sistem hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 440 nou!

Livrare
Ai nevoie de acest senzor sistem hidraulic miniincarcator Bobcat 440 si ai nevoie de el repede? Ne pliem pe necesitatea ta si ti-l livram in doar 24 de ore de la momentul plasarii comenzii! Hai pe site!

Montaj
Rezistenta unei piese este semnificativ influentata de modul in care a fost montata chiar daca materialele din care este confectionata sunt de ultima generatie! Atunci cand se implica un profesionist se cunoaste diferenta! Sanatatea utilajului tau este
asigurata si nu te vei mai confrunta cu intreruperi in munca!

Specificatii

• Senzor de temperatura
• Mufa 1 fir
• Diametru interior filet 20mm
• Hexagon 24mm
• Lungime 58mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura