Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor sistem hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 641

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 641
Cod produs
EXF9JC82-AS
Out Of stock
Descriere
Cu fiecare interactiune cu fiecare client am demonstrat ca suntem priceputi! Atractia catre domeniul tehnic ne-a adus in punctul in care ne aflam astazi si ne-a condus doar catre rezultate pozitive! Ca acest lucru sa se implineasca ne-am aprovizionat cu cele mai actuale piese pentru utilaje care sa faca fata presiunii! Una dintre acestea este chiar acest senzor sistem hidraulic miniincarcator Bobcat 641 ales cu atentie sa faca parte din seria noastra de produse!
Daca ai remarcat un semnal al defectiunii, cel mai indicat este sa alegi aceasta piesa prelucrata in atelierele Bobcat de ingineri renumiti! Apartine pieselor electrice, fiind extrem de bine cotat in cadrul acestei categorii! Numarul mare de comenzi este dovada vie ca-si face treaba! Accesorizeaza-ti utilajul cu o calitate aparte si vei remarca o diferenta aparte pe parcursul exploatarii sale!

Investeste la sigur in acest senzor sistem hidraulic miniincarcator Bobcat 641 nou!
Sigur nu mai vrei sa ai tangente cu produse de calitate superioara! Daca ai investit in ceva, sigur te astepti ca investitia ta sa persiste! Acest senzor este o inventie sigura, durabila, o piesa care are menirea de a transmite indicii despre temperatura din sistemul hidraulic! Este absolut necesara utilajului!

Raporteaza-te intru totul la noua informatie!
Atasati de clienti si devotati muncii, administratorii tehnici te vor asista si vor raspunde intrebarilor tale! Mai mult decat atat, te vei bucura de o experienta profesionala in urma careia vei putea pune in practica cele mai eficiente metode! Evita intreruperile in munca si afla cateva trucuri care sa te ajute sa intretii o activitate prospera! O sa-ti impartasim cateva secrete tehnice daca alegi sa ne contactezi!

Garantie
Iti oferim acest senzor sistem hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 641 impreuna cu un certificat de garantie valabil 6 luni! Acesta priveste defectiunile din fabrica! Comanda cu incredere si bucura-te de performanta!

Livrare
Este firesc sa vrei sa iti reiei activitatea rapid si mai bine decat o faceai inainte! Asa ca facem tot ce ne sta in putinta si iti trimitem acest senzor sistem hidraulic miniincarcator Bobcat 641 in doar 24 de ore, oriunde in tara! Hai pe pagina de contact!

Montaj
Ceea ce merita sa fie facut, merita sa fie facut bine! Nu te baza pe stereotipuri si nu iti pune increderea in cele auzite! Ti-a zis cineva ca are o tehnica mai putin costisitoare de a monta piesele? Noi te sfatuim ca tu sa fii precaut si sa apelezi la un atelier de specialitate daca tii la investitia ta! In cadrul serviciului de consultanta gratuita, agentii nostri iti vor recomanda cele mai bune locuri!

Specificatii

• Senzor de temperatura
• Mufa 1 fir
• Diametru interior filet 20mm
• Hexagon 24mm
• Lungime 58mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura