Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor sistem hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 542

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 542
Cod produs
PTA82YD6-AS
Out Of stock
Descriere
In cazul in care ai remarcat ca utilajul indica anumite probleme, nu mai sta pe ganduri si comanda acest senzor sistem hidraulic miniincarcator Bobcat 542 pentru a rezolva problema! Piesa fiabila, creatie Bobcat a celor mai inventivi ingineri si accesoriu inedit in randul pieselor electrice, acesta este conceptul calitatii! Investim corect astfel ca ne bucuram de cele mai renumite piese pentru utilaje!
Nu te poti opune vietii care iti trimite incercari dar sigur poti lua atitudine in ceea ce le priveste! Ia atitudine punand mana pe telefon si anuntandu-ne atunci cand ai probleme tehnice! Ne deplasam catre tine indiferent de locul in care te-a gasit primejdia! Si pentru a evita situatii similare pe viitor, abordeaza serviciul gratuit de consultanta si urmeaza indicatiile agentilor!

Cu acest senzor sistem hidraulic miniincarcator Bobcat 542 sustii performanta!
Coroziunea este cel mai de temut fenomen atunci cand vorbim despre piese pentru utilaje. Dar nu este cazul sa iei in calcul aceasta posibilitate cand vorbim despre acest senzor! El are rolul de a indica temperatura sistemului hidraulic, oferind siguranta unei functionari optime!

Ghideaza-te dupa informatia corecta!
Stim ca esti deja informat in ceea ce priveste domeniul tehnic avand in vedere ca te-ai ancorat in aceasta industrie! Fie ca vorbim despre agricultura sau despre constructii, acestea insumeaza o enormitate de dedesubturi tehnice. Atat de complexe, nu au cum sa nu aduca cu ele situatii noi. Deci cand ai o nelamurire, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita unde cei mai priceputi operatori presteaza servicii de calitate. Alaturi de ei vei alege piesa compatibila si vei primi cele mai bune recomandari pentru momentul montajului.

Garantie
Comercializam produse care beneficiaza de certificat de garantie timp de 6 luni in ceea ce priveste defectiunile din fabrica! Deci lasa dubiile deoparte si comanda cu incredere acest senzor sistem hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 542 nou!

Livrare
Ai nevoie de acest senzor sistem hidraulic miniincarcator Bobcat 542 si ai nevoie de el repede? Ne pliem pe necesitatea ta si ti-l livram in doar 24 de ore de la momentul plasarii comenzii! Hai pe site!

Montaj
Rezistenta unei piese este semnificativ influentata de modul in care a fost montata chiar daca materialele din care este confectionata sunt de ultima generatie! Atunci cand se implica un profesionist se cunoaste diferenta! Sanatatea utilajului tau este asigurata si nu te vei mai confrunta cu intreruperi in munca!

Specificatii

• Senzor de temperatura
• Mufa 1 fir
• Diametru interior filet 20mm
• Hexagon 24mm
• Lungime 58mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura