Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor sistem hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 873

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 873
Cod produs
8AWJHI64-AS
Out Of stock
Descriere
Incepe-ti si tu ziua cu alegeri care sa contribuie la productivitatea ta de peste zi! Alege acest senzor sistem hidraulic miniincarcator Bobcat 873 livrat din atelierele dinamice Bobcat! Menita pentru a raspunde asteptarilor si pentru a suporta presiuni in conditii dificile de munca, aceasta creatie si-a facut aparitia in depozitul nostru si intentioneaza sa se regaseasca aici in multe exemplare!
Lucrurile nu vor functiona mereu perfect! Important este cum te adaptezi acestor situatii! Cu siguranta nu poti dispera si nu poti abandona visul pentru care ai inceput! Intrebarea care te macina este cum vei reusi de unul singur! Vesti bune! Nu esti singur! Echipa noastra energica de asistenta tehnica se va deplasa catre tine daca ai probleme pe teren iar cea de consultanta va raspunde prompt apelului tau daca ai nevoie de indicatii!

Un senzor sistem hidraulic miniincarcator Bobcat 873 va face diferenta in functionarea utilajului!
Un senzor este eficient si rezistent in conditiile in care sunt respectate intervalele de intretinere recomandate de producatorul utilajului. Rolul acestuia este acela de a indica temperatura sistemului hidraulic! Daca il alegi, ai garantia exploatarii de durata!

Asimileaza fiecare informatie!
Suntem o enciclopedie de informatii pentru domeniul tehnic! Serviciul de consultanta gratuita este la indemana oricarui client si serveste la oferirea tuturor informatiilor utile! Cea mai placuta conversatie este la un telefon distanta! Vei finaliza cu un plan temeinic pentru intretinere, sfaturi cu privire la locul si modul montajului si tot felul de detalii legate de specificatiile pieselor! Avem atat de multe sa iti impartasim!

Garantie
Noul senzor sistem hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 873 iti va fi livrat impreuna cu certificatul de garantie! Aceasta se extinde pe o perioada de 6 luni in eventualitatea defectiunilor din fabrica! Comanda fara retineri!

Livrare
Nu lasa activitatea sa stagneze prea mult si comanda acest senzor sistem hidraulic miniincarcator Bobcat 873 care va ajunge la tine in 24 de ore! Intra pe site, plaseaza comanda si de restul ne ocupam noi!

Montaj
Daca ti s-a ivit aceasta oportunitate, profita de ea si alege sa instalezi piesa in cadrul unui atelier de specialitate! Tentatia improvizatiilor este ademenitoare atunci cand privesti din perspectiva banilor, insa s-ar putea sa te coste mai mult ulterior! Valorifica-ti investitia si intretine calitatea piesei intacta!

Specificatii

• Senzor de temperatura
• Mufa 1 fir
• Diametru interior filet 20mm
• Hexagon 24mm
• Lungime 58mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura