Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Capac transmisie finala pentru excavator JCB JZ140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JZ140, JCB JZ140HD
Cod produs
V157NH4J-IO
Out Of stock
Descriere
Valoarea unei piese este dezvaluita atunci cand utilajul devine din ce in ce mai rezistent si performant. Acest capac transmisie finala excavator JCB JZ140 iti poate imbunatati considerabil echipamentul, prin durabilitatea sa. Piesa noastra se completeaza perfect cu celelalte componente ale utilajului, reusind sa creeze o armonie pe santierul de lucru. Lucrarile indelungate pot deveni acum o munca mai usoara pentru excavatorul tau, fiind sustinut si protejat de aceasta piesa. Alege sa investesti in fiabilitatea si calitatea unei piese care poate face diferenta!

Iti vom explica putin cum sta treaba cu serviciul nostru de consultanta gratuita. Tu apelezi la noi, pentru ca ai nevoie de niste informatii specializate. Noi, bucurosi, iti punem la dispozitie cele mai bune sfaturi si pareri profesioniste. Apoi, tu pleci multumit inapoi catre utilajele tale, iar noi suntem fericiti ca am putut sa te ajutam. Cu siguranta in realitate nu este la fel de simplu ca in scris, dar lasa-ne sa usuram noi munca pentru tine. Ce parere ai? Vrei sa colaboram si sa primesti sfaturi utile? Suntem la un apel distanta!

Capac transmisie finala excavator JCB JZ140 - piesa de puzzle care iti intregeste utilajul!
Stim cu totii ca piesele au un loc si un rol foarte precis. Acest capac indeplineste doua functii foarte importante pentru utilajul tau. Ne referim la angrenarea rotii, pentru ca excavatorul sa fie mereu alimentat cu puterea motorului, pe tot parcursul lucrarii. Iar mai apoi, vorbim despre protectie. Acest capac se transforma intr-o bariera de neatins, prin care apara temeinic transmisia finala de factorii externi ce i-ar putea provoca serioase pagube. Asadar, aceasta piesa se dedica pentru a oferi utilajului protectia de care are nevoie!

Nu-ti face griji, iti raspundem la orice intrebare!
Expertii nostri in domeniu sunt mereu cu telefoanele la indemana! Trebuie doar sa suni, iar ei iti vor prelua apelul, gata sa te asculte si sa iti ofere detaliile de care ai nevoie. N-am glumit cand am spus ca suntem cu totul implicati pentru ca tu sa nu-ti faci griji pentru nimic. Contacteaza-ne acum!

Livrare
Sa stii ca acest capac transmisie finala pentru excavator JCB JZ140 este pe stoc si te asteapta. Ar trebui sa fii pe faza pentru ca in 24 de ore ajunge la tine! Curierii nostri isi dau silinta sa-ti puna la dispozitie piesele noastre in cel mai scurt timp. Nu mai sta pe ganduri, comanda-l acum!

Montaj
Montajul joaca rolul principal in buna functionare a utilajelor tale. Piesele noastre de calitate au nevoie de un montaj corespunzator pentru a-si face treaba la capacitate maxima. Apeleaza la un serviciu de calitate pentru a fi sigur ca echipamentele tale vor da randamentul dorit.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 325mm
10 gauri pentru suruburile de prindere
1x Dop golire
1x Dop umplere / nivel
78 dinti coroana interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura