Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Capac transmisie finala pentru excavator JCB JS235

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS235, JCB JS235HD
Cod produs
8QDOA65Z-IO
Out Of stock
Descriere
Acest capac transmisie finala excavator JCB JS235 intruneste toate calitatile unei piese care iti poate transforma utilajul intr-un model pentru performanta! Capacul intrece toate asteptarile, reusind sa ofere protectia si siguranta necesara echipamentului tau. Se remarca prin calitatea superioara a materialelor din care este fabricat, dar si prin precizia dintilor din interiorul acestuia. Este compatibil si cu modelul JCB JS235HD si ofera utilajelor oportunitatea de a indeplini cu succes sarcinile de pe santier. Este cu siguranta piesa de care are nevoie utilajul tau!

Consultanta gratuita este unul dintre serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Ne-am gandit ca nu este mereu usor sa ai de-a face singur cu toate problemele si nelamuririle pe care le poti intampina in acest domeniu. Expertii nostri pregatiti au rolul de a-ti usura munca si de a oferi sfaturi personalizate nevoilor tale. Fii sigur ca iti putem oferi o mana de ajutor cand vine vorba despre piesele de schimb si utilajele tale. Asa ca nu-ti face griji! Suntem alaturi de tine oricand simti ca ai nevoie!

Capac transmisie finala excavator JCB JS235 - piesa perfecta pentru tine!
Acest component vital, care se monteaza in partea inferioara a transmisiei finale a utilajului, este mai mult decat o simpla piesa mecanica. Acest capac este o fuziune perfecta intre durabilitate si precizie. Se concentreaza pe angrenarea rotii echipamentului tau si se asigura ca transmisia finala este protejata de orice factor daunator. Este inamicul principal al uzurii premature, luptand continuu pentru ca utilajul tau sa nu aiba de suferit.

Succesul tau este satisfactia noastra!
Ne face placere cand esti multumit de produsele si serviciile noastre! Sesiunile de consultanta de care poti beneficia vin in ajutorul tau, pentru a-ti clarifica intrebarile si pentru a primi sfaturi utile pentru tine si utilajele tale. Apeleaza-ne acum si iti vom oferi cele mai bune sfaturi!

Livrare
Acest capac transmisie finala pentru excavator JCB JS235 poate ajunge la tine mai repede decat crezi! Cu serviciul nostru de livrare in 24 de ore, ne asiguram ca ai parte de cele mai bune piese pentru utilajele tale, in cel mai scurt timp. Ce mai astepti? Comanda acum si maine ai capacul la usa!

Montaj
Asa cum ne-am obisnuit deja clientii, te incurajam sa apelezi la o echipa de experti pentru montajul piesei pe utilajul tau. Specialistii calificati se vor asigura ca fiecare piesa este instalata corect si in conditii optime. Alege un montaj de calitate pentru a te bucura de performanta continua a utilajului tau!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 325mm
10 gauri pentru suruburile de prindere
1x Dop golire
1x Dop umplere / nivel
78 dinti coroana interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura