Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Capac transmisie finala pentru excavator JCB JS240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS240
Cod produs
6Y3HXU51-IO
Out Of stock
Descriere
Acest capac transmisie finala excavator JCB JS240 este o emblema a durabilitatii si performantei neintrerupte. Conceput pentru a rezista in cele mai dificile conditii de lucru, acest capac protejeaza utilajul, asigurand o functionare fara probleme pe termen lung. Fabricat din materiale de inalta calitate si supus unor teste riguroase, acest capac isi face treaba fara ca tu sa iti faci griji. Cu JCB JS240 si capacul sau de transmisie finala de incredere, poti sa te concentrezi pe ceea ce conteaza cu adevarat. Realizarea lucrarilor de excavatie cu eficienta si performanta maxima.

Consultanta in domeniul pieselor si utilajelor aduce numeroase beneficii clientilor nostri la ACN Piese Utilaje. Cu o echipa de experti in industrie, suntem aici pentru a te ghida si sfatui in luarea deciziilor corecte pentru necesitatile tale. Acest lucru iti permite sa economisesti timp si resurse pretioase. Oferim o perspectiva cuprinzatoare asupra pieselor de schimb si a utilajelor, ajutandu-te sa identifici solutii optime pentru a-ti mentine operatiunile in miscare. Cu consultanta noastra specializata, vei fi sigur ca alegi piesele corecte pentru echipamentul tau!

Capac transmisie finala excavator JCB JS240 - pentru performanta fara limite!
Te-ai gandit vreodata ca poti gasi o piesa atat de durabila care sa-ti protejeze utilajul? Acest capac se asigura ca transmisia finala a excavatorului tau este protejata. Se comporta ca un scut impotriva uzurii si a defectiunilor premature. Este montat in partea inferioara a transmisiei finale si reuseste sa duca la bun sfarsit procesul de angrenare a rotii pe tot parcursul functionarii utilajului tau. Este piesa potrivita, de care excavatorul tau are nevoie!

Suntem partenerii tai de incredere!
Cu abordarea noastra personalizata si solutiile adaptate, suntem mereu pregatiti sa sarim in ajutorul tau, indiferent de complexitatea intrebarilor si provocarilor cu care te confrunti. Contacteaza-ne pentru a lucra eficient impreuna!

Livrare
Acest capac transmisie finala pentru excavator JCB JS240 este pregatit sa ajunga la tine. Cu serviciul nostru de curierat in 24 de ore, ne asiguram ca utilajul tau are parte de cele mai bune piese de schimb, intr-un timp record! Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi aceasta piesa, iar de restul ne ocupam noi!

Montaj
Montajul este un aspect cheie in ceea ce priveste buna functionare a utilajului tau! Te incurajam sa apelezi la o echipa de experti care sa monteze piesa in mod corespunzator, pentru ca productivitatea utilajului sa fie garantata!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 325mm
10 gauri pentru suruburile de prindere
1x Dop golire
1x Dop umplere / nivel
78 dinti coroana interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura