Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Capac transmisie finala pentru excavator JCB JS265

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS265, JCB JS265HD
Cod produs
X4ORUB29-IO
Out Of stock
Descriere
Cauti o piesa care sa transmita durabilitate si rezistenta? Acest capac transmisie finala excavator JCB JS265 este exact ceea ce ai nevoie. O piesa creata din materiale de cea mai buna calitate, care contribuie in mod considerabil la functioarea fara probleme a utilajului tau. Alegerea unui capac de calitate pentru transmisia finala a excavatorului tau este cheia pentru performanta si eficienta pe santier. Aceasta piesa este compatibila si pe modelul JCB JS265HD. Cu protectia oferita de acest capac, sunteti pregatiti sa faceti fata oricaror provocari, in orice mediu de lucru!

Stim ca este dificil sa ai de-a face cu tot felul de probleme intampinate pe parcurs. Serviciul de consultanta gratuita a fost conceput tocmai din ideea de a-ti lua prelua din greutati, astfel incat sa poti lua decizii informate. Expertii nostri sunt aici pentru a-ti oferi ajutor si sprijin atunci cand ai nevoie. Fie ca vrei sa te consulti cu cineva despre piesele de schimb, sau despre o problema intampinata la utilajul tau, suntem aici pentru tine! Ia o gura de aer si lasa-ne sa ne ocupam de asta in locul tau!

Capac transmisie finala excavator JCB JS265 - piesa care duce performanta la un alt nivel!
Utilajul tau are nevoie de piese de calitate pentru a putea face fata provocarilor de pe santier. Acest capac este una dintre aceste piese, asigurand protectia si angrenarea rotii excavatorului tau. Se monteaza in partea inferioara a transmisiei finale si se asigura continuu ca utilajul tau poate functiona in parametri optimi, pentru cele mai bune rezultate!

Nu, nu trebuie sa ai de-a face cu toate singur!
Pareri, sfaturi si solutii personalizate? Toate acestea ajung la tine prin serviciul nostru de consultanta gratuita! De la cele mai mici piese si pana la cele mai impunatoare utilaje, expertii nostri stiu sa te ajute cu orice detaliu. Apeleaza-ne acum si vei primi cele mai utile sfaturi!

Livrare
Acest capac transmisie finala pentru excavator JCB JS265 este mai aproape de tine decat crezi! Serviciul nostru de curierat se asigura ca primesti piesele in 24 de ore, pentru a nu pierde timpul asteptand. Rapiditatea este unul din punctele noastre tari! Comanda acum si convinge-te singur!

Montaj
Alegerea unui serviciul de montaj de calitate face parte din responsabilitatile tale. Suntem sigur sa iti doresti ca utilajul tau sa functioneze in cele mai bune conditii, asa ca iti recomandam sa lasi expertii sa se ocupe de montaj. Este spre binele tau si al utilajelor tale!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 325mm
10 gauri pentru suruburile de prindere
1x Dop golire
1x Dop umplere / nivel
78 dinti coroana interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura