Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan New Holland 86505534

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
ZL8FCSED-IA
Out Of stock
Descriere
Iti trebuie neaparat o cruce cardanica de buna calitate? Atunci trebuie sa o alegi pe cea din oferta prezentata de noi! Aceasta cruce cardan New Holland 86505534 ofera cumulul de calitati de care are nevoie echipamentul tau pentru a performa. Calitatea materialului este superioara si eficienta componentei permite o utilizare pe termen lung in conditii de maxima siguranta. Ne poti solicita o oferta si apoi poti plasa comanda telefonic sau direct pe site.

Nimic nu se compara cu un utilaj ingrijit cum se cuvine! Acesta este secretul productivitatii si al unei afaceri serioase ce implica utilizarea echipamentelor grele. Te sprijinim cum putem noi mai bine in acest sens! ACN Piese Utilaje este partenerul tau si vrem sa ne asiguram ca activitatea ta nu este pusa la grea incercare de avarii. Ai incredere in specialistii nostri ce iti pot oferi oricand doresti suport tehnic gratuit.

Cruce cardan New Holland 86505534 - ACN iti aduce cea mai buna piesa!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Aceasta cruce cardan New Holland 86505534 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan New Holland 86505534 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura