Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan buldoexcavator New Holland

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland
Cod produs
LHVQ9DPZ-E
Out Of stock
Descriere
Printre miile de produse de pe site, sigur l-ai gasit si pe cel de care ai acum nevoie: cruce cardan buldoexcavator New Holland - un produs cu cel mai bun raport calitate/ pret pentru inlocuirea pieselor defecte.

Piesa noastra de schimb este punctul in care se unesc fortele motrice, asigurand transferul de cuplu de la flansele de cardan ale cutiei de viteze cu cardanul, la un capat. La celalalt capat, face acelasi lucru intre cardan si flansa puntii. Conexiunea este una permanent flexibila.
De pe site-ul nostru poti comanda rapid orice piesa te intereseaza, pentru orice utilaj!
Poti plasa o comanda cu usurinta, daca ne apelezi la oricare dintre numerele de telefon afisate pe site sau prin completarea formularului de pe site.

Daca inca nu te-ai hotarat si vrei sa verifici si compatibilitatea piesei care te intereseaza cu utilajul tau, adreseaza-te unuia dintre consilierii tehnicici ai firmei si primesti consultanta tehnica gratuita. Personalul calificat iti poate oferi toate detaliile pe care le consideri necesare, despre produsele sau serviciile firmei, pentru ca sa faci cea mai buna alegere!

Pe stoc avem permanent cruci cardanice de mai multe dimensiuni disponibile, cu sau fara bride si suruburi, cruci cardanice pentru o gama variata de utilaje: New Holland, Caterpillar, Volvo, JCB, Komatsu etc..

Garantia oferita de producator o vei regasi in colet, alaturi de factura. Ramane intacta in conditii de instalare corecta a piesei.

O astfel de cruce cardan New Holland va ajunge intr-un timp foarte scurt la tine, cu ajutorul serviciilor de curierat. La primirea coletului, ai posibilitatea de a verifica integritatea piesei comandate, inainte de achitarea rambursului.
Iar daca doresti sa ridici personal aceasta cruce cardan buldoexcavator New Holland comandata, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei sau pentru alte reparatii ale utilajului tau, nu ezita sa ne contactezi. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, intr-un interval optim de la solicitare.
Esti interesat? Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu sau pentru programarea reparatiilor, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Aceasta cruce cardanica fabricata in Italia (marca ITR) are diametrul pastilei 30 mm, iar lungimea totala 106 mm.
Datorita dimensiunilor si calitatii, piesa inlocuieste crucea originala cu succes, garantand performante si o durata de exploatare similare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura