Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Flansa cardan pentru buldoexcavator New Holland NH95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH95
Cod produs
OKN38ZCF-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Flansa cardan New Holland NH95 ne uimeste. De ce spun asta? Avem in fata noastra un produs de top care asigura transferul cuplului de la cardan la pinionul de atac al grupului conic. Flansa cardan este o piesa de referinta, extrem de durabila, realizata sub tutela uzinelor Carraro. Este conceputa din metale de inalta calitate. Pentru a-i asigura inca o si mai buna fiabilitate, aceasta piesa a fost tratata termic. O vei gasi in depozitul nostru, alaturi de alte mii si mii de piese de inalt standard al calitatii.

Recomandarea noastra este sa schimbi si bridele si suruburile de prindere a crucii de cardan, odata cu flansa. Cand vrei sa fii sigur pe reparatia pe care o faci este cazul sa fii atent la cele mai mici detalii! Daca mai ai intrebari cu privire la produsul pe care doresti sa il achizitionezi, te asteptam cu toate informatiile necesare! Te sprijinim, inclusiv, in plasarea comenzii si ne asiguram ca piesa va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Iar montajul nu ar trebui sa fie o pacoste in plus pe capul tau, apeleaza la profesionistii nostri!

Flansa cardan New Holland NH95 - cu ea treci la atac!

Flansa cardanica este un organ al sistemului cardanic care se asambleaza si face legatura intre crucea cardanica si pinionul de atac. Flansa de pe pinionul de atac nu trebuie sa joace in caneluri, c-ar fi grav! El trebuie sa se roteasca uniform! Partea buna este ca se poate interveni pentru reparatii fara a mai fi necesara demontarea totala a sistemului. Noi iti recomandam ca orice interventie de acest tip sa fie facuta doar in service-uri autorizate!

Cu ajutorul echipei noastre de consultanta e simplu sa alegi!

Daca vrei sa urci o scara, trebuie sa incepi cu treapta de jos. Poti ajunge oricat de sus, exista tot felul de posibilitati! Hai sa trecem impreuna prin toate etapele si vom stabili un plan corespunzator, in functie de nevoile tale, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Ne gasesti in fiecare zi, disponibili pentru a te ajuta in felul nostru! Trebuie doar sa ne apelezi!

Alege sa achizitionezi aceasta flansa cardan pentru buldoexcavator New Holland NH95 originala si vei fi asigurat conform certificatului de garantie, bucurandu-te de 6 luni garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Dormi linistit cand esti asigurat!

Flansa cardan New Holland NH95 este piesa perfecta pentru utilajul tau, care are nevoie de o functionare optima. Nu esti inca sigur? De aceea o intreaga echipa de consultanta te asteapta, la oricare dintre numerele de telefon afisate, sa iti ofere tot suportul tehnic de care tu ai nevoie. Poti, de asemenea, sa depui o cerere pe site-ul nostru. Suntem aici pentru tine fiindca esti foarte important pentru noi. Iti garantam ca ajungem la tine, oriunde te-ai afla! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp posibil, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

Diametrul pastilei crucii de cardan este de 30mm
Flansa prezinta 21 de dinti la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura