Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Flansa cardan pentru buldoexcavator New Holland LB95B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95B
Cod produs
ANCLEYR2-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Flansa cardan New Holland LB95B este o piesa incredibila si spun asta pentru ca ea este un produs de top care asigura transferul cuplului de la cardan la pinionul de atac al grupului conic. Flansa cardan este o piesa conceputa din metale de inalta calitate, realizata sub bagheta uzinelor Carraro. Pentru a-i asigura inca o si mai buna fiabilitate, produsul a fost tratat termic. Pretul de achizitionare este rezonabil si acum a venit momentul sa faci o investitie importanta pentru utilajul tau!

Flansa cardan o poti gasi in depozitul nostru, alaturi de celelalte piese de un inalt standard al calitatii. Te rugam sa fii atent ca la inlocuirea piesei sa schimbi bridele si suruburile de prindere a crucii de cardan. De asemenea, te invitam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici daca doresti sa fii sigur de compatibilitatea cu utilajul pe care il detii. Intreaba-i si despre posibilitatea de a accesa service-ul nostru mobil. Te putem salva de oriunde ai ramas in pana!

Flansa cardan New Holland LB95B - alegerea perfecta pentru utilajul tau!

Se recomanda a nu se trece cu vederea indiciile privind uzura flanselor cardanice sau a altor elemente constitutive ale cardanului, deoarece eventualele defectiuni ale acestui mecanism vor duce, inevitabil, la imposibilitatea miscarii utilajului. In cazul in care descoperi o vibratie suparatoare, dar inca nu atat de puternica, continua deplasarea utilajului cu viteza redusa pana la atelierul de reparatie. Lasa specialistii sa verifice in amanunt cauzele dezechilibrului si schimba urgent componenta avariata!

Alaturi de echipa noastra stii mereu ce alegi! Doar ce e mai bun!

Daca vrei sa urci o scara, trebuie sa incepi cu treapta de jos. Poti ajunge oricat de sus, exista tot felul de posibilitati! Hai sa trecem impreuna prin toate etapele si vom stabili un plan corespunzator, in functie de nevoile tale, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Ne gasesti in fiecare zi, disponibili pentru a te ajuta in felul nostru! Trebuie doar sa ne apelezi!

Flansa cardan pentru buldoexcavator New Holland LB95B vine insotita de un certificat de garantie, iar timp de 6 luni, cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie, tu poti sta fara griji. Atunci cand primesti asigurari si garantii, altfel privesti viitorul!

Flansa cardan New Holland LB95B este o piesa fantastica pentru utilajul tau. Iti prezint, asadar, un produs de top, menit sa-ti ajute utilajul sa ruleze perfect! Mai mult, o echipa de consultanta formata din specialisti este aici pentru tine, la oricare dintre numerele de telefon afisate, sa iti ofere tot suportul tehnic de care tu ai nevoie. Poti, de asemenea, sa depui o cerere accesand acest link. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Cum? Simplu: livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

Diametrul pastilei crucii de cardan este de 30mm
Flansa prezinta 21 de dinti la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura