Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Flansa cardan pentru buldoexcavator New Holland B90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90
Cod produs
9D5HNUBS-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Te intereseaza flansa cardan New Holland B90 din imagini? Vei avea cea mai buna piesa pentru transferul cuplului de la cardan la pinionul de atac al grupului conic. Pentru ca vrei rezistenta si fiabilitate, acum iti prezentam flansa cardan considerata de multi dintre clienti cea mai buna oferta. Este fabricata intr-una dintre uzinele Carraro si este compusa din materiale metalice de inalta calitate. Pentru un plus de rezistenta, piesa beneficiaza de tratamente termice. Este compatibila si cu buldoexcavatoarele New Holland B90B si New Holland B90BLR.

Contacteaza-ne telefonic sau completand formularul de pe site daca doresti sa comanzi acest produs original! Il expediem imedat, iar transportul piesei dureaza o zi lucratoare. Iti reamintim de importanta schimbarii bridelor si suruburilor de prindere a crucii de cardan, odata cu inlocuirea flansei. Pentru mai multe detalii si sfaturi utile, consultantii nostri tehnici sunt mereu alaturi de tine si te pot ajuta inclusiv cu verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul.

Flansa cardan New Holland B90 - piesa originala de exceptie!

De-a lungul timpului, din cauza fortelor implicate in procesele mecanice de functionare, flansa care intra in componenta sistemului cardanic se poate uza. Acest lucru poate duce chiar la deteriorarea sau deformarea iremediabila a acestui element. Singurul lucru care se mai poate face in acest caz este inlocuirea sa la un service autorizat, care ofera servicii diversificate si are capacitatea tehnica de a interveni profesionist.

Mereu alaturi de clientii nostri!

Daca vrei sa urci o scara, trebuie sa incepi cu treapta de jos. Poti ajunge oricat de sus, exista tot felul de posibilitati! Hai sa trecem impreuna prin toate etapele si vom stabili un plan corespunzator, in functie de nevoile tale, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Ne gasesti in fiecare zi, disponibili pentru a te ajuta in felul nostru! Trebuie doar sa ne apelezi!

Flansa cardan pentru buldoexcavator New Holland B90 vine insotita de un certificat de garantie, iar timp de 6 luni, cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie, tu nu ai de ce sa iti faci griji. Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort!

Flansa cardan New Holland B90 este durabila, este rezistenta, este fiabila, este o piesa in care iti poti pune toata increderea. Alaturi de noi mai beneficiezi si de suportul unei echipe de consultanta formata din specialisti, gata sa te sfatuiasca. Poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate pe aceasta pagina. De asemenea, ai putea sa ne trimiti o cerere accesand acest link. Garantam ca vom ajunge la tine, oriunde ai fi! Trimitem coletele in toata tara, in cel mai scurt timp. Sau vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

Diametrul pastilei crucii de cardan este de 30mm
Flansa prezinta 21 de dinti la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura