Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Fuzeta pentru buldoexcavator New Holland B90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90, B90B, B90BLR
Cod produs
2DN104L9-G-IA
Out Of stock
Descriere
Fuzeta buldoexcavator New Holland B90 este un reper original Carraro disponibil in depozitul nostru. Este compatibila si cu alte modele de buldoexcavator din aceeasi serie, pe care le vei gasi listate mai jos. Fuzeta este calitativa si testata sa ofere eficienta si siguranta maxima in timpul manevrarii buldoexcavatorului. Fiind o piesa importanta in cadrul transmisiei finale, iti recomandam sa cumperi acest produs original. Aceasta componenta poate fi livrata imediat oriunde in tara. In doar 24 de ore vei intra in posesia ei.

Daca nu esti convins ca aceasta functioneaza optim pe utilajul tau, trimite-ne datele echipamentului si vei primi confirmarea de la noi sau iti vom indica alta solutie. Totodata, poti beneficia de serviciul nostru de consultanta tehnica fara plata, disponibil pentru toti clientii nostri. Inspecteaza pivotii si bucsele inainte sa montezi noua fuzeta. Daca acestea s-au degradat, cumpara unele noi ca sa stai fara griji in ceea ce priveste functionarea optima a noii fuzete. De asemenea, e necesar sa gresezi pivotii cu regularitate.

Fuzeta buldoexcavator New Holland B90 - comanda acum cu incredere!

Fuzetele sunt piese deosebit de solicitate la oboseala, socuri, coroziune etc. trebuind sa asigure si un grad ridicat de fiabilitate in functionare, fapt ce impune ca acestea sa fie executate cu grija si din oteluri de buna calitate. Sectiunea periculoasa a fuzetei este zona de racordare a axului cu corpul fuzetei. De aceea, in caz ca trebuie sa o inlocuiesti, noi iti recomandam sa mergi intr-un service bun, astfel de lucrari trebuie executate corect.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Desi este foarte putin probabil, daca intampini vreo problema cu functionarea fuzetei, vino la noi cu certificatul de garantie. Acesta este valabil sase luni. Pastreaza documentele care inbsotesc fuzeta pentru buldoexcavator New Holland B90 comandata.

Pentru comanda, contacteaza-ne telefonic sau cere o oferta pe website-ul nostru. Livrarile se fac doar in zilele lucratoare si dureaza aproximativ 24 de ore de la confirmarea comenzii ca fuzeta buldoexcavator New Holland B90 sa ajunga la tine. Pentru ca livrarea este intermediata de un curier, vei plati la primire. Daca alegi sa ridici piesa din depozitul nostru, o poti avea in regim de urgenta sau oricand ai disponibilitatea pentru deplasare.

Pe langa repere de cea mai buna calitate, oferim si service mobil atunci cand soliciti. Reparam buldoexcavatorul chiar la punctul de activitate al acestuia si astfel scapi de o gramada de probleme logistice. Pentru asistenta la montarea acestei piese, contacteaza departamentul nostru tehnic si vom trimite imediat un specialist in teren.

Specificatii tehnice

Este important sa verifici integritatea simeringului de planetara (cel din interiorul fuzetei) si a simeringului mare pozitionat in dreptul rulmentilor de butuc, ca sa fii sigur ca grupul reductor e bine etansat. Alte modele de buldoexcavator pe care poti monta aceasta fuzeta sunt:

New Holland B90B
New Holland B90BLR
Trimite mesaj
Din Gura in Gura