Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara New Holland 6190253M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
ULJK7Q46-M-CD
Out Of stock
Descriere
Ai aflat de oferta noastra excelenta pentru aceasta cruce de planetara New Holland 6190253M91 originala? Iti propunem o piesa fabricata din materiale de calitate superioara, pe care o gasesti aici la un pret promotional. Realizata la cele mai inalte standarde de productie, piesa va asigura buna functionare a utilajului pentru un timp indelungat. Pentru a verifica compatibilitatea acestei piese cu planetara utilajului tau, nu ezita sa ne contactezi. Telefonic sau online. Unul dintre consilierii nostri tehnici te va ajuta si vei avea curand parte de o componenta din sfera pieselor de inalta calitate!

Nu te sabota singur! Deprinde-te sa iei decizii bune si nu unele care sa iti afecteze in rau utilajul pe care te bazezi. In mainile tale se afla o mare putere, care poate influenta mersul lucrurilor in mod hotarator. Straduieste-te sa alegi ceea ce este mai bun. Poti incepe prin a procura aceasta componenta originala Carraro!

Cruce de planetara New Holland 6190253M91 - piesa ce duce greul in locul tau!

Aceasta cruce este special faurita pentru transmiterea cuplului intre cele doua semi-planetare si homocinetica ce le uneste.

Dubii, intrebari fara raspuns? Testeaza-ne si pe noi!
Atunci cand ai dubii sau nu gasesti raspuns pentru intrebarile tale, poti sa ne intrebi si pe noi. Chiar te rugam sa faci asta. Ne place sa iti fim de folos. Asa ca daca ai nelamuriri sau ai nevoie de mai multe informatii, contacteaza-ne! Serviciul nostru gratuit de consultanta iti sta la dispozitie!

Aceasta cruce de planetara New Holland 6190253M91 este o piesa deosebit de calitativa. Asta se reflecta si in garantia valabila 12 luni.

Fii fara grija atunci cand vine vorba de livrare. Iti trimitem aceasta cruce de planetara New Holland 6190253M91 prin curier rapid, in 24 de ore. De esti prin preajma te asteptam sa ridici personal piesa.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii.

Specificatii tehnice

Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Crucea de planetara se livreaza impreuna cu sigurantele de fixare.
Crucea de planetara este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering special, ce nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia, prelungind durata ei de exploatare.
Se recomanda gresarea periodica pentru o durata de viata cat mai lunga a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura