Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa Case 87415750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
NDRBQGMK-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara completa Case 87415750 este de calitate garantata! Este o componenta originala Carraro - disponibila la un pret exceptional! Constructia sa foarte trainica o recomanda pentru o exploatare eficienta, de lunga durata. Materialele au fost alese cu mare grija si prelucrate excelent. Astfel, echipamentul pe care il detii va fi capabil sa dea maximul de randament. Activitatea ta nu va mai fi intrerupta de probleme aparute la sistemul de transmisie.

Consultantul nostru - ajutorul tau de incredere! Acesta iti va raspunde cu profesionalism pentru a-ti indeparta orice indoiala ai avea despre vreun produs sau serviciu de-al nostru. Informatiile sunt gratuite si iti aduc putere! Serviciul de asistenta sta la dispozitia tuturor clientilor si le usureaza procesul de achizitie de piese de schimb! In cel mai scurt timp posibil, piesa corecta va ajunge in posesia ta! La fel de repede vei cunoaste si toate beneficiile pe care ti le pot oferi serviciile noastre de montaj sau mentenanta!

Planetara completa Case 87415750 - pentru un sistem de transmisie perfect!
Planetara este o piesa care face parte din sistemul de transmisie. Este ultima piesa care duce energia cinetica a motorului la roata. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului. Deteriorarea planetarei consta, de obicei, in defectiuni de imbinari, de aceea trebuie acordata o atentie speciala acestora. Primele semne ale deteriorarii il reprezinta o bataie metalica sau un zgomot atunci cand rotile se pun in miscare si prin vibratii care se transmit utilajului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile companiei noastre. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta planetara completa Case 87415750 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Planetara completa Case 87415750 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Z=22
Z=22
L=965
Trimite mesaj
Din Gura in Gura