Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set butuc pentru tractor Case 5130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 5130
Cod produs
J9QN24MZ-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda un set butuc tractor Case 5130 si vei vedea ce minunatie de interventie iti iese. Reperele originale din aces set au fost fabricate din cele mai bune materiale de la ora actuala. Carraro este producatorul lor si te asigura ca sunt toate de calitate superioara! Butucul este extrem de rezistent, rulmentii sunt componente fiabile, iar prezoanele sunt eficiente. Setul contine si simeringul necesar etansizarii grupului reductor! Ti-am spus deja, este absolut perfect acest set care se monteaza la puntea din fata a tractorului!

Clientii nostri gasesc cele mai bune piese in cataloagele noastre si apeleaza mereu cu incredere la serviciile pe care le oferim. Daca vrei sa afli mai multe detalii concrete despre ofertele noastre, suna oricand, de luni pana vineri, la unul dintre numerele de telefon afisate si primesti gratuit consultanta tehnica. Descopera si serviciile pe care ti le-am pregatit!

Set butuc tractor Case 5130 - pentru tractoare functionale!
Butucul asigura rotirea libera a rotii utilajului. Aceasta piesa se defecteaza foarte rar, dar se mai intampla. Rulmentii sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna. Acestia sunt fixati strans in interiorul butucului si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Prezoanele asigura fixarea si stabilitatea rotilor. Ca sa faca acest lucru, prezoanele fixeaza janta de butucul rotii. Toate la un loc trebuie sa functioneze ca un intreg!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Acest set butuc pentru tractor Case 5130 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest set butuc tractor Case 5130 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei pe care o doresti.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura