Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Case Maxxum 5130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5130
Cod produs
GIQNSJ0T-AC
Out Of stock
Descriere
Coroana transmisie finala Case Maxxum 5130 este piesa cu care tu vrei sa-ti dotezi tractorul! Da, pentru ca este o piesa rezistenta cu care nu vei avea batai de cap. Aceasta are garantie pentru defectiunile din fabrica, asa dupa cum poti citi si mai jos. In depozitul nostru, avem si alte piese.

Cere-ne detaliile de care ai nevoie pentru a alege informat.

Stocul nostru se reimprospateaza mereu! Produsele noastre vin si… nu zabovesc prea mult pe rafturi. Obiectivul lor este sa ajunga la acele utilaje care au nevoie de ele. Iti sustinem utilajele in munca lor zilnica. Vorbeste cu noi!

Ai nevoie si de alte piese? Noi avem un depozit cu multe piese de schimb de cea mai buna calitate. Contacteaza-ne si spune-ne care sunt piesele de schimb pe care le cauti. Suntem aici.

Coroana transmisie finala Case Maxxum 5130 - o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc!
Alegand pentru utilajul tau aceasta piesa de schimb, alegi calitatea. Ne bucuram ca procedezi asa, intrucat produsul se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Astfel, cand trebuie inlocuita, alege cu atentie. Sugestia noastra este sa o inlocuiesti cu o piesa originala Carraro, de calitate, cum este aceasta pe care ti-am prezentat-o.

Alegand piese de schimb de calitate, alegi ca utilajul tau sa functioneze optim pentru mult timp.

Nu uita: Cu noi alaturi de tine, identificarea pieselor de schimb este U.S.O.A.R.A.!
Poate te intrebi: Cum devine foarte U.S.O.A.R.A.? Hai sa-ti spunem: cu ajutorul colegiilor nostri de la departamentul Identificari!

Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de expertiza lor? Ii contactezi si le dai cateva informatii despre utilajul tau si… gata! Identificarea incepe! Sunt experti in identificari, vei vedea! Iti mai spunem doar ca au chiar si schite pe care ti le pun la dispozitie. Indrazneste si vorbeste cu ei! Vei afla multe informatii pretioase.

Certificatul de garantie pentru aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Case Maxxum 5130 il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Garantia acestui produs este de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Atunci cand alegi sa ridici comanda personal, ne gasesti la depozitul nostru!

Suntem la fel de rapizi, precum cei mai buni sprinteri ai planetei! Suntem specializati in pregatirea rapida pentru livrare a comenzilor primite. Asa ca… sprintam & sprintam & sprintam pentru ca piesa de schimb sa ajunga cat mai repede la tine. Stim ca ai nevoie de ea!

Iti livram piesa de schimb intr-un interval de maxim 24 de ore, acolo unde te afli, oriunde in tara. Poti sa ne contactezi la numerele de telefon afisate pe site sau, daca preferi, ne trimiti o cerere on-line.

Gata! Am fugit ca… ne asteapta comenzi de pregatit!

Montaj corect = utilaj functionand optim! Montaj incorect = defectiuni!

Cu alte cuvinte, nu improviza si acorda importanta etapei montajului! Asa, vei prelungi durata de utilizare a pieselor!

Iti recomandam sa soliciti serviciile tehnice oferite de persoane autorizate, cu experienta. Nu cunosti astfel de specialisti? Vorbeste cu noi! Avem colaboratori priceputi care iti pun la dispozitie serviciile lor de calitate.

Specificatii tehnice

-75 de dinti.
-Diametru exterior 24,5 cm.
-Diametru interior 22,1 cm.
-Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura