Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Case Maxxum MX120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX120
Cod produs
4JMDNPXI-AC
Out Of stock
Descriere
Actioneaza in spiritul valorilor tale. Alege coroana transmisie finala Case Maxxum MX120 - pentru ca alegand-o, alegi inovatia, rezistenta, calitatea. Piesele produse de Cararro sunt piese de cea mai buna calitate, cunoscute la nivel mondial. Nu intarzia sa ne contactezi pentru a stabili detaliile comenzii tale!

Ai nevoie si de alte piese de schimb? Contacteaza-ne pentru ca avem un depozit cu mii de piese de schimb pentru utilajele tale.

Coroana transmisie finala Case Maxxum MX120 - pentru ca utilajului tau sa functioneze perfect!
Cand alegi pentru utilajul tau aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Case Maxxum MX120 - alegi calitatea. Ne bucuram ca procedezi asa, intrucat coroana de butuc este o piesa de baza din angrenajul transmisiei inferioare, care ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior. Astfel, cand trebuie inlocuita, cea mai buna decizie este sa alegi cu atentie si sa o inlocuiesti cu o piesa originala, de calitate.

Deteriorarea pinioanelor, deformari in urma socurilor mecanice suferite sau obiecte straine patrunse intre dintii coroanei si pinioane sunt cateva dintre cele mai intalnite situatii care duc la inlocuirea acestei piese.

Alegand piese de schimb de calitate, alegi ca utilajul tau sa functioneze optim si pentru mult timp.

Intreaba-ne! Avem un serviciu smart de consultanta!
Tu ne intrebi si noi iti raspundem! Pentru ca vrem sa te ajutam, am creat un serviciu gratuit de consultanta. Asa-i ca ne-am gandit bine?!

Nu stii sa identifici care este piesa de care utilajul tau are nevoie?! S-a rezolvat! Contacteaza-ne, intreaba-ne si noi iti raspundem.

Avem pretentia ca produsele noastre sa nu-ti dea batai de cap.

Coroana transmisie finala pentru tractor Case Maxxum MX120 este o piesa originala Cararro.

Aceasta detine certificat de garantie. Pentru defectiunile din fabrica, piesa de schimb are o garantie de 6 luni. Vei gasi certificatul de garantie in colet, alaturi de factura.

Este foarte usor sa intri in posesia pieselor noastre de schimb! Coroana transmisie finala Case Maxxum MX120 ajunge la tine repede, pentru ca stim ca ai nevoie de aceasta. Mai precis, noi iti trimitem piesa oriunde in tara, in maxim 24 de ore.

Pentru a stabili detaliile comenzii tale, contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site sau completeaza o cerere pe site!

Un montaj corect, efectuat de profesionisti asigura cresterea duratei de utilizare a pieselor de schimb. De aceea, noi te indemnam sa apelezi la cei care sunt autorizati si au experienta in acest domeniu.

Nu cunosti specialisti? Avem colaboratori destoinici! Contacteaza-ne pentru recomandari.

Specificatii tehnice:

- 77 de dinti
- 257 mm diametru exterior
- latime 59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura