Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru tractor Case Maxxum 5130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5130
Cod produs
5UN3EBJ9-RA-MI
Out Of stock
Descriere
Coroana butuc Case Maxxum 5130 este o piesa excelenta ce iti va demonstra ca produsele de calitate uimitoare chiar exista si fac, cu adevarat, minuni. Produsul este original Carraro, fabricat in uzinele cele mai performante din Italia! Piesa este conceputa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, cu tratament termic, conferind o duritate sporita danturii Coroana de butuc pe care ti-o recomandam este o alegere inspirata pentru a asigura buna functionare a vehiculului tau!
Coroana butuc Case Maxxum 5130 are forta de a prelungi viata activa a utilajului tau!
Coroana de  butuc este o piesa componenta a transmisiei finale! Recomandam, asadar, reetansarea transmisiei finale cu un simering de butuc nou. De asemenea, daca pinioanele ce ruleaza pe dantura coroanei prezinta urme de uzura, inlocuieste-le si pe ele.
Desi, ca intotdeauna, iti propunem doar piese de inalta clasa, asta nu inseamna ca acestea nu au nevoie de atentia si grija ta. Nu este deloc probabil ca aceasta piesa sa se deterioreze, dar iti recomandam sa acorzi atentie urmatorilor factori: o sarcina prea mare, sau un soc mecanic puternic pot cauza craparea. Ai grija, de asemenea, ca piesa sa fie corect si suficient lubrifiata.
Actiuni asigurate, consultanta gratuita!
Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Apelul tau este primul pas catre o investitie pe termen lung! Atunci cand ne auzim, putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea!
Coroana de butuc pentru tractor Case Maxxum 5130 este un produs grozav, extraordinar de util pentru utilajul tau. Asa ca il gasesti in depozitul nostru, alaturi de un certificat de garantie, foarte important pentru tine. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie, astfel ca munca si investitia ta sunt la adapost! Ai incredere in cel mai bun partener!cel mai de incredere partener de pe piata!
Coroana butuc Case Maxxum 5130 este un produs de maxima importanta atunci cand vrei sa te asiguri ca utilajul tau ruleaza perfect. Mai mult, insa, noi colaboram cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi produsele necesare rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine, in cel mai scurt timp!
Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

• 75 de dinti.
• Diametrul exterior 24,5 cm.
• Diamentrul interior 22,1 cm.
• Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura