Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa cauciuc Caterpillar 416-5515

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416-5515
Cod produs
UE2J6NL5-RA
Out Of stock
Descriere
Cu noi, poti avea incredere ca primesti un produs autentic si durabil, provenit de la producatori de renume. Colaboram doar cu producatori de incredere, astfel incat sa te asiguram ca produsul pe care il alegi este de cea mai inalta calitate si iti va oferi performanta de neegalat. O talpa cauciuc Caterpillar 416-5515 la care te-ai oprit acum este o alegere excelenta pentru siguranta operationala a utilajului tau. Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere in functie de specificatiile si necesitatile tale.

Iata o piesa de schimb incadrata in gama componentelor de uzura! Desi renumele te-ar putea face sa crezi ca piesa noastra trebuie schimbata des, acesta nu este cazul. Din gama sa, componenta pe care noi o propunem acum este in top la capitolul „durabilitate”. Principalul avantaj al acestei componente, in comparatie cu o alta astfel de piesa de mai slaba calitate, este stabilitatea si rezistenta in timp.

Talpa cauciuc Caterpillar 416-5515 - investeste in produse de top!
Piesele uzuale, cele care se incadreaza la categoria „uzura si consumabile”, nu sunt lipsite de importanta! O astfel de talpa cauciuc are un rol important, cu reverberatii in siguranta operationala a utilajului tau. Talpa de cauciuc asigura stabilitatea utilajului tau pe suprafete asfaltate, sau betonate. Imediat cum ai stabilizat utilajul in pozitie de lucru, poti sa dai drumul la treaba in siguranta!

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!
Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Garantie
Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Aceasta talpa cauciuc Caterpillar 416-5515 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! O talpa cauciuc Caterpillar 416-5515 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montaj
Un montaj realizat la stadarde de top iti va prelungi durata de funcionare optima a utilajului tau! Renunta la improvizatii si la mesteri neseriosi! Acceseaza servicii de calitate, pentru o afacere care da roade!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura