Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior punte fata tractor Lamborghini R8.265

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R8.265
Cod produs
ZXUF1K3J-RA
Out Of stock
Descriere
Flexibilitatea este unul dintre punctele forte ale pivotului nostru. Indiferent de domeniul in care activezi sau de specificul aplicatiei tale, pivotul nostru se adapteaza nevoilor tale si iti ofera functionalitate optima. Cu ajutorul pivotului nostru, vei avea control deplin asupra miscarilor utilajului tau, obtinand rezultate precise si eficiente. Acest pivot superior punte fata Lamborghini R8.265 este original Carraro! Realizat din materiale de cea mai inalta calitate, pivotul nostru este conceput pentru a face fata celor mai exigente cerinte.

Increderea in calitatea produselor Carraro este esentiala, de aceea, pivotul nostru trece prin teste riguroase de calitate pentru a te asigura ca primesti un produs fiabil si performant. Ne straduim sa depasim asteptarile tale si sa iti oferim o experienta de utilizare exceptionala.

Un pivot superior punte fata Lamborghini R8.265 este o componenta calitativa!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior care se monteaza pe punte fata preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Servicii perfecte, fara costuri ascunse!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Garantie
Un pivot superior punte fata Lamborghini R8.265 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Colaborand cu noi, ai toate certificarile necesare!

Livrare
Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! Comanda acest pivot superior punte fata pentru tractor Lamborghini R8.265 si el ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata.

Montaj
Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura