Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Lamborghini R8215 R8.215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R8215 R8.215
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru tractorul Lamborghini R8215 R8.215 este un produs original Carraro, fabricat la cele mai inalte standarde de calitate, impuse de producator.
Atunci cand situatia impune inlocuirea pivotilor vechi cu unii noi, recomandarea noastra este sa alegi piese de origine controlata, datorita rezistentei crescute a acestora la uzura si socuri.

Piesa ajunge la tine in cel mai scurt timp, impreuna cu factura si certificatul de garantie, cu valabilitatea de 12 luni, de la momentul achizitiei. Pentru o functionare corespuzatoare si pentru a asigura o perioada de exploatare cat mai mare, sugestia noastra este sa schimbi si bucsa sferica odata cu pivotul. Gasesti ambele repere in stoc.

Inainte de a plasa orice comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu tractorul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei.

La alegerea pieselor care te intereseaza, beneficiezi de consiliere gratuita.
Daca urechile carcasei puntii sunt ovalizate, iti punem la dispozitie una dintre echipele noastre de service mobil, dotata cu aparat de alezare. Mecanicii colaboratori ai firmei pot verifica starea in care se afla utilajul si pot remedia sigur si rapid toate problemele sale. Interventia se va realiza la punctul de lucru al echipamentului, in cel mai scurt timp de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Livram pivotul in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: DOA0FIMK-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura