Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Lamborghini R8.230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R8.230
Out Of stock
Descriere
Atunci cand inlocuiesti componente defecte ale utilajului, ideal ar fi sa folosesti piese de origine controlata, pentru ca au o rezistenta crescuta la uzura si la socuri. Prin utilizarea pieselor originale, prelungesti durata de viata a utilajelor tale. Acest Pivot pentru tractor Lamborghini R8.230 are cea mai inalta calitate si se afla in stocul nostru la un pret foarte bun.

Specialistii recomanda ca pivotul sa fie schimbat odata cu bucsa sferica, deoarece este posibil ca bucsa sa reprezinte motivul pentru care pivotul s-a stricat.

Comanda se face sunand la numarul afisat sau dand un mesaj pe WhatsApp, de luni pana vineri. Poti comanda oricand completand formularul de pe site-ul nostru.

Nu ezita sa contactezi colegii nostri din departamentul tehnic pentru a te asigura ca se potrivesc perfect componentele cu utilajul tau. Acestia iti vor oferi consultanta tehnica gratuita.

Producatorul Carraro ofera un certificat de garantie pentru acest pivot Lamborghini R8.230 valabil timp de 1 an, incepand cu data facturarii. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta.

Livrarea se face prin curierat rapid in toate regiunile Romaniei. La primirea pachetului ai posibilitatea de a verifica continutul lui inainte de achitarea sumei. Metoda de plata este ramburs.

De asemenea, daca doresti sa ridici produsul de la sediul firmei, atunci te asteptam la depozitul nostru din Bucuresti.

Pentru montaj si reparatii iti punem la dispozitie mecanicii nostri colaboratori ce vin direct la locul echipamentului tau.

Daca si urechile carcasei puntii sunt ovalizate, recomandam alezarea acestora. Procesul poate fi efectuat de una dintre echipele noastre mobile, pentru ca dispunem de un aparat de alezare.

Pentru mai multe detalii, contacteaza departamentul tehnic.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm.

Codul produsului este: WVZQ5SC0-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura