Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Komatsu CA0140367

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
O4JBQMAF-AT
Out Of stock
Descriere
Dupa cum vezi, un simplu pivot se dovedeste indispensabil pentru functionarea optima a utilajului tau. De aceea este important sa alegi unii cat mai zdraveni, de cea mai buna calitate si sa acorzi atentia cuvenita si celorlalte componente din ansamblul sau. Acest pivot Komatsu CA0140367 confera un plus de eficienta sistemului de transmisie si este pregatit sa infrunte cele mai dificile provocari. Poarta amprenta calitatii Carraro si te va surprinde prin rezistenta si fiabilitatea sa!

Exploreaza oferta noastra! Vei descoperi piese de schimb impecabile, numai bune pentru a-i oferi utilajului tau ajutorul de care are nevoie pentru o functionare excelenta. Mai mult, pentru a-ti minimiza eforturile, iti oferim si suport tehnic adaptat nevoilor tale. Serviciile noastre iti vor usura considerabil misiunea. Suna-ne si descopera ce-ti putem oferi !

Pivot Komatsu CA0140367 - pentru eficienta maxima!
Pivotii sunt piese uzuale, dar si esentiale in structura utilajului tau. Ei asigura stabilitatea utilajului in timpul deplasarii, atenuand socurile si prevenind jocurile in articulatia de directie. Sunt piese esentiale in sistemul de transmisie, imbunatatesc mobilitatea si iti confera un plus de siguranta si precizie in manevrarea utilajului tau.

Consultanta gratuita pentru tine!
Poti pierde timp pretios incercand felurite interventii tehnice pentru a-ti insanatosi utilajul. Sau poti apela la noi si vei primi rapid toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii pentru solutionarea problemei. Specialistii nostri se pliaza pe nevoile tale si te consiliaza pas cu pas. Nu ramai nerezolvat, contacteaza-ne! Mai ales ca nu te costa vreun leu sa ne ceri sfatul.

Garantie
N-ai de ce sa-ti faci griji! Pentru acest pivot Komatsu CA0140367 ai o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului. Desi nu prea credem ca vei avea nevoie de ele, pastreaza-le, sa fie acolo.

Livrare
Cand arde, arde! Intelegem cat mult iti doresti sa remediezi problema cat mai rapid, asa ca nu-ti fa griji. Iti livram acest pivot Komatsu CA0140367 super rapid! Solicita o oferta online sau telefonic si ne punem in miscare. Ne poti face si o vizita la sediul nostru, in apropierea Capitalei, daca iti este mai comod.

Montaj
Protejeaza-ti investitia! Montajul este esential pentru functionarea ulterioara a componentei, de aceea recomandarea noastra este ca interventia tehnica sa fie efectuata de un profesionist cu experienta. Nu de alta, insa un montaj impropriu poate afecta performantele piesei, dar si alte piese conexe, incat ai putea intampina suprize neplacute. Daca nu stii la cine sa apelezi, te punem in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta.

Specificatii tehnice
Diametru lagar - 45mm
Diametre= 60mm si 147mm
Inaltime lagar = 27mm
Inaltime totala = 73mm
4 gauri cu diametru de 16mm, la distanta de 62mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura