Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Blocator suruburi mediu Frenafiletti 10ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
5YECPIM2-MI
Out Of stock
Descriere
Esti obsedat de teama ca imbinarile filetate s-ar putea desface, suruburile s-ar putea desuruba? Ai o solutie pentru asta: acest Blocator Suruburi Mediu Frenafiletti 10ml

destinat asigurarii si etansarii asamblarilor filetate! Asigura o imbinare perfecta si nu permite desfacerea din cauza vibratiilor, a temperaturilor sau a socurilor puternice.

Cere o oferta, telefonic sau online! Performanta poate fi atinsa doar cu produse de prima mana! Echipa noastra te va intampina cu profesionalism si apreciere pentru munca grea pe care o depui. Poti conta pe sprijinul nostru oricand ai nevoie de produse de buna calitate, cu garantie, livrate prompt, si pe celelalte servicii pe care le gasesti pe site! Suna-ne la numerele afisate si vom gasi impreuna cea mai buna solutie de intretinere pentru utilajul tau!

Blocator Suruburi Mediu Frenafiletti 10ml - pentru siguranta utilajului tau!
Vrei sa fii sigur ca imbinarile filetate nu se desfac accidental? Ca niciun soc sau vibratie nu-ti periclitaeza siguranta? Ai aici partenerul ideal pentru siguranta utilajului tau! Iti recomandam un produs de buna calitate, asa cum te-am obisnuit!

Esti in impas? Suntem aici pentru tine!
Sa nu ti se para un lucru lipsit de importanta, sau un lux inutil folosirea in orice instanta a produselor adecvate. Dimpotriva, siguranta ta va creste, vei avea mereu multumirea sa-ti vezi utilajul in stare impecabila de functionare. Pentru orice detaliu, echipa noastra tehnica e gata sa-ti ofere consultanta tehnica gratuita, sa te ajute sa gasesti produsele potrivite, sa-ti dea toate datele de care ai nevoie.

Livrare
Avem viteza maxima la livrare. In 24 de ore de la plasarea comenzii vei primi acest Blocator Suruburi Mediu Frenafiletti  10ml sau il poti ridica imediat de la sediul nostru, daca vrei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura