Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan punte spate Mecalac TLB830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mecalac TLB830
Cod produs
D215ZV3P-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de suruburi zdravene pentru utilajul tau, ai nimerit cum nu se putea mai bine. Avem un intreg arsenal de piese de schimb de cea mai buna calitate, la preturi pentru toate buzunarele, iar de suruburi in mod cert nu ducem lipsa. Pe alese, doar sa ne spui de care ai nevoie. Iar daca nu esti sigur, nu-i nicio problema. Avem si o echipa de specialisti care te consiliaza pas cu pas, pentru a fi sigur ca le alegi pe cele potrivite. Acest surub cardan punte Mecalac TLB830 care ti-a atras atentia este o alegere isteata. Pentru ca este o piesa fiabila si super rezistenta, facuta sa duca mult si bine chiar si in conditii dificile de lucru. Daca este corect montat, isi face impecabil treaba.

Punem mare accent pe calitate si nu umblam cu jumatati de masura. Vei gasi la noi toate resursele de care ai nevoie in lupta cu defectiunile. Cand dai de necaz, da-ne un semn si se rezolva. Specialistii nostri iti ofera suportul tehnic de care ai nevoie, suna-ne!

Surub cardan punte Mecalac TLB830 - o piesa de cursa lunga!
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, mai simpla sau mai complexa, are rolul sau in arhitectura utilajului tau, ca doar nu-i pusa acolo degeaba. Acest surub cardan punte Mecalac TLB830 are misiunea de a fixa brida cardanului, ceea ce-l face esential pentru buna functionare a utilajului tau. Asigura-te ca alegi piesa potrivita la momentul potrivit si nu uita de calitate, daca iti doresti randament maxim.

Nu-ti mai bate capul, intreaba-ne ce vrei sa stii!
Orice problema tehnica ai intampina, vei gasi la noi raspunsuri si solutii concrete, adaptate nevoilor tale. Simplu, rapid si gratuit! Ne-am gandit ca ti-ar fi extrem de util un serviciu de consultanta la care sa poti apela oricand te afli in dificultate. Bucura-te de avantajele pe care ti le oferim! Specialistii nostri iti stau la dispozitie si iti vor oferi prompt informatiile de care ai nevoie. Contacteaza-ne!

Comanda cu incredere, caci esti asigurat! Acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Mecalac TLB830 are garantie 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor din fabrica. Sunt rare astfel de cazuri, dar pastreaza totusi documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si iti vom livra acest surub cardan punte Mecalac TLB830 super rapid. Il vei primi in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Iar daca esti pe-aproape si vrei sa ne cunoastem, te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti!

Daca montajul lasa de dorit, nici performantele piesei nu vor mai fi cele scontate, chiar de este ea cea mai tare piesa. Pentru o functionare impecabila, apeleaza pentru montaj la persoane specializate, care stiu exact ce trebuie bifat ca sa mearga totul brici. Daca ai nevoie de ajutor in privinta asta, da-ne de veste si iti trimitem noi o echipa profesionista!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura