Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Surub cardan punte fata Komatsu WH714

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WH714
Cod produs
FLDG5AP2-AT
Out Of stock
Descriere
Defectiunile sa-si puna pofta-n cui! Ai ajuns in universul utilajelor, unde remediile sunt mai accesibile decat crezi. Avem pentru tine un surub cardan punte Komatsu WH714 nemaipomenit, te poti baza pe el chiar si in conditii dificile daca este montat corect, caci iti ofera o fixare impecabila. Conceput sa reziste vreme indelungata, fiind fabricat dintr-un metal special care ii confera durabilitate, surubul acesta duce mult si bine. Este perfect compatibil si cu modelul Komatsu WH714-1,  Komatsu WH714H-1 si Komatsu WH714H-1E0.

Punem accent pe calitate in tot ceea ce intreprindem si acest lucru se reflecta in satisfactia clientilor nostri. Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune, da-ne de veste si-o rezolvam rapid si eficient. O echipa de specialisti bine pregatita iti sta la dispozitie. Suna-ne si bucura-te de avantaje!

Surub cardan punte Komatsu WH714 - un plus de calitate pentru un plus de performanta!
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, mai simpla sau mai complexa, are rolul sau in arhitectura utilajului tau, ca doar nu-i pusa acolo degeaba. Acest surub cardan punte Komatsu WH714 are misiunea de a fixa brida cardanului, ceea ce-l face esential pentru buna functionare a utilajului tau. Asigura-te ca alegi piesa potrivita la momentul potrivit si nu uita de calitate, daca iti doresti randament maxim.

Nu-ti mai bate capul, intreaba-ne ce vrei sa stii!
Orice problema tehnica ai intampina, vei gasi la noi raspunsuri si solutii concrete, adaptate nevoilor tale. Simplu, rapid si gratuit! Ne-am gandit ca ti-ar fi extrem de util un serviciu de consultanta la care sa poti apela oricand te afli in dificultate. Bucura-te de avantajele pe care ti le oferim! Specialistii nostri iti stau la dispozitie si iti vor oferi prompt informatiile de care ai nevoie. Contacteaza-ne!

Comanda cu incredere, caci esti asigurat! Acest surub cardan punte fata pentru incarcator telescopic Komatsu WH714 are garantie 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor din fabrica. Sunt rare astfel de cazuri, dar pastreaza totusi documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si iti vom livra acest surub cardan punte Komatsu WH714 super rapid. Il vei primi in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Iar daca esti pe-aproape si vrei sa ne cunoastem, te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti!

Daca montajul lasa de dorit, nici performantele piesei nu vor mai fi cele scontate, chiar de este ea cea mai tare piesa. Pentru o functionare impecabila, apeleaza pentru montaj la persoane specializate, care stiu exact ce trebuie bifat ca sa mearga totul brici. Daca ai nevoie de ajutor in privinta asta, da-ne de veste si iti trimitem noi o echipa profesionista!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura