Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa calare pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-5
Cod produs
HDGS0E9O-AS
Out Of stock
Descriere
Aceasta talpa calare Komatsu WB93R-5 este un echipament tehnic de top care provine dintr-un mediu performant! Opteaza pentru produse din depozitul nostru care, ulterior, sa fie completate de servicii unice pe piata si bucura-te de o performanta inaltatoare a afacerii! Acest element tehnic va contribui la intretinerea corecta a utilajului tau! Nu rata calitatea la pret promotional!

Poti face intodeauna mai mult decat ai crezut! Chiar si atunci cand problemele par sa se tina lant! Inlatura-le de indata apeland la un ajutor de nadejde: serviciul de consultanta sau de asistenta tehnica! Tu vii cu determinarea, noi iti dam toate datele de care ai nevoie pentru a razbi! Iar daca esti imobilizat pe teren, trimitem super agentii sa vina sa te scoata din incurcatura!

Cu aceasta talpa calare Komatsu WB93R-5 utilajul tau va beneficia de cel mai sigur serviciu!
Fiecare echipament tehnic a fost prelucrat pentru a-si indeplini functia prestabilita! Acum ai posibilitatea sa testezi calitatea intai! Aceasta talpa Komatsu are rolul stabilizarii utilajului in timpul sarcinii de lucru! Prelucrata dintr-un material dur, rezistent, aceasta va face fata chiar si celei mai puternice presiuni! Acum utilajul tau va avea parte de cele mai bune conditii!

Primeste toate informatiile si actioneaza!
Cand situatia se complica, lasa deoparte ingrijorarea si alege cea mai la indemana solutie: serviciul de consultanta! Noi te ajutam sa identifici problema de la radacina si, in conformitate cu aceasta, vom identifica si piesa de care ai nevoie! Dupa ce facem asta, ne vom asigura ca vei primi un plan bine structurat de intretinere si sfaturi utile pentru montaj!

Fiecare piesa din depozitul nostru vine la pachet cu garantie! Aceasta este valabila 6 luni de zile pentru eventualele defectiuni din fabrica! De aceea, poti comanda aceasta talpa calare pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5 fara urme de indoiala!

Suntem extra rapizi si receptivi la nevoile clientilor nostri! Ti se va dovedi cand vei primi peisa dorita in doar 24 de ore! Colaboram cu cele mai populare firme de curierat, asa ca suna-ne sau aplica pe site si da-ne adresa! Aceasta talpa calare Komatsu WB93R-5 va sosi ambalata la tine la usa!

Montajul este o etapa cheie a acestui proces! Daca vei face alegerea potrivita, piesa aleasa va avea o functionare optima si indelungata! Alege de fiecare data sa te indrepti catre un atelier special pentru montaj! In acest fel, iti vei proteja investitia, energia si timpul! Ne dorim sa fii satisfacut pana la capat!

Specificatii

• este o talpa stabilizatoare, o echivalenta
• Lxlxh=400x290x50mm
• fixare cu 2 urechi, cu 2 gauri cu diametru de 45mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura