Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa calare Komatsu 312702050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 312702050
Cod produs
V5YGW6KX-AS
Out Of stock
Descriere
Stim ca piata pieselor de schimb este extrem de variata si complexa! Cu toate acestea, noi facem tot posibilul sa gazduim orice tip de piesa de care un profesionist ca tine ar avea nevoie! Ai acum aceasta talpa calare Komatsu 312702050 fabricata dintr-un aliaj dur ce ii permite rezistenta si sub cele mai intense conditii! Inca o dovada a calitatii de prima clasa pe care o punem la dispozitie!

Doar staruinta si hotararea sunt omnipotente. Mai mult ca sigur le ai, din moment ce ne-ai gasit! Si bine ai facut! Succesul iti bate la usa! Ne vom asigura ca iti vom livra cele mai actuale informatii care sa te ajute sa avansezi in propria afacere! Secretul pentru ca totul sa mearga in armonie? Tine cont de tot ceea ce iti impartasim! Vei fi surprins de eficienta cu care se vor desfasura lucrurile!

Cu aceasta talpa calare Komatsu 312702050 utilajul tau va beneficia de cel mai sigur serviciu!
Fiecare echipament tehnic a fost prelucrat pentru a-si indeplini functia prestabilita! Acum ai posibilitatea sa testezi calitatea intai! Aceasta talpa Komatsu are rolul stabilizarii utilajului in timpul sarcinii de lucru! Prelucrata dintr-un material dur, rezistent, aceasta va face fata chiar si celei mai puternice presiuni! Acum utilajul tau va avea parte de cele mai bune conditii!

Primeste toate informatiile si actioneaza!
Cand situatia se complica, lasa deoparte ingrijorarea si alege cea mai la indemana solutie: serviciul de consultanta! Noi te ajutam sa identifici problema de la radacina si, in conformitate cu aceasta, vom identifica si piesa de care ai nevoie! Dupa ce facem asta, ne vom asigura ca vei primi un plan bine structurat de intretinere si sfaturi utile pentru montaj!

Fiecare piesa din depozitul nostru vine la pachet cu garantie! Aceasta este valabila 6 luni de zile pentru eventualele defectiuni din fabrica! De aceea, poti comanda aceasta talpa calare Komatsu 312702050 fara urme de indoiala!

Suntem extra rapizi si receptivi la nevoile clientilor nostri! Ti se va dovedi cand vei primi peisa dorita in doar 24 de ore! Colaboram cu cele mai populare firme de curierat, asa ca suna-ne sau aplica pe site si da-ne adresa! Aceasta talpa calare Komatsu 312702050 va sosi ambalata la tine la usa!

Montajul este o etapa cheie a acestui proces! Daca vei face alegerea potrivita, piesa aleasa va avea o functionare optima si indelungata! Alege de fiecare data sa te indrepti catre un atelier special pentru montaj! In acest fel, iti vei proteja investitia, energia si timpul! Ne dorim sa fii satisfacut pana la capat!

Specificatii

• este o talpa stabilizatoare, o echivalenta
• Lxlxh=400x290x50mm
• fixare cu 2 urechi, cu 2 gauri cu diametru de 45mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura