Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa calare pentru buldoexcavator Komatsu WB91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91
Cod produs
4T689PQK-AS
Out Of stock
Descriere
Adevarata noastra multumire? Atunci cand vedem satisfactia de pe chipul fiecarui client! Acel moment cand totul pare se sa alinieze si sa functioneze in perfecta armonie! Si asta se datoreaza, printre altele, pieselor noastre de schimb! Pentru ca asta se intampla atunci cand faci un mix de originalitate si calitate! Testeaza si tu o astfel de combinatie achizitionand aceasta talpa calare buldoexcavator Komatsu WB91 din colectia pieselor de uzura!

Utilajul este prietenul de nadejde atunci cand vine vorba despre sustinerea activitatii tale! De aceea merita o atentie sporita in ceea ce priveste mentenanta sa! Pe langa piesele de calitate superioara cu care il poti intretine, asigura-te si ca ai un plan bine pus la punct! Acest plan iti poate fi furnizat de serviciul gratuit de consultanta care te va multumi inca de la prima interactiune!

Cu aceasta talpa calare buldoexcavator Komatsu WB91 utilajul tau va beneficia de cel mai sigur serviciu!
Fiecare echipament tehnic a fost prelucrat pentru a-si indeplini functia prestabilita! Acum ai posibilitatea sa testezi calitatea intai! Aceasta talpa Komatsu are rolul stabilizarii utilajului in timpul sarcinii de lucru! Prelucrata dintr-un material dur, rezistent, aceasta va face fata chiar si celei mai puternice presiuni! Acum utilajul tau va avea parte de cele mai bune conditii!

Primeste toate informatiile si actioneaza!
Cand situatia se complica, lasa deoparte ingrijorarea si alege cea mai la indemana solutie: serviciul de consultanta! Noi te ajutam sa identifici problema de la radacina si, in conformitate cu aceasta, vom identifica si piesa de care ai nevoie! Dupa ce facem asta, ne vom asigura ca vei primi un plan bine structurat de intretinere si sfaturi utile pentru montaj!

Fiecare piesa din depozitul nostru vine la pachet cu garantie! Aceasta este valabila 6 luni de zile pentru eventualele defectiuni din fabrica! De aceea, poti comanda aceasta talpa calare pentru buldoexcavator Komatsu WB91 fara urme de indoiala!

Suntem extra rapizi si receptivi la nevoile clientilor nostri! Ti se va dovedi cand vei primi peisa dorita in doar 24 de ore! Colaboram cu cele mai populare firme de curierat, asa ca suna-ne sau aplica pe site si da-ne adresa! Aceasta talpa calare buldoexcavator Komatsu WB91 va sosi ambalata la tine la usa!

Montajul este o etapa cheie a acestui proces! Daca vei face alegerea potrivita, piesa aleasa va avea o functionare optima si indelungata! Alege de fiecare data sa te indrepti catre un atelier special pentru montaj! In acest fel, iti vei proteja investitia, energia si timpul! Ne dorim sa fii satisfacut pana la capat!

Specificatii

• este o talpa stabilizatoare, o echivalenta
• Lxlxh=400x290x50mm
• fixare cu 2 urechi, cu 2 gauri cu diametru de 45mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura