Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat T36120SL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T36120SL
Cod produs
UX2BSIGE-IA
Out Of stock
Descriere
Este ideal sa apelezi la ACN Piese Utilaje pentru a face ca tot procesul de achizitie de piese de schimb sa fie o placere. Daca iti doresti un buson cheie combustibil Bobcat T36120SL performant, atunci ai la noi un model fantastic! Deoarece este original Bobcat, nu trebuie sa te indoiesti de calitatile sale. Fara nicio ezitare trebuie ales pentru echipamentul tau! Piesa are cele mai bune materiale in compozitie si la fiecare inchidere va etansa perfect rezervorul de combustibil.

Atunci cand ai intrebari in legatura cu modul de functionare al unei piese de schimb sau despre compatibilitatea ei cu utilajul tau, contacteaza-ne. Iti stam la dispozitie de luni pana vineri cu toate informatiile de care ai nevoie pentru ca activitatea ta sa fie productiva. Serviciul nostru de consultanta tehnica este gratuit. Cei mai bine pregatiti consultanti te asteapta la celalalt capat al firului de telefon! Contacteaza-i ca sa iti gaseasca solutia tehnica optima!

Buson cheie combustibil Bobcat T36120SL - un produs cu rezistenta sporita!
Busonul rezervorului de combustibil are rolul de a izola combustibilul de mediul exterior si de a preveni scurgerea acestuia. Cel mai sigur, este sa intervii imediat cum simti ca busonul nu se mai inchide corect. Fara acesta, lucrurile se complica! Scade eficienta combustibilului, se contamineaza cu impuritati si se evapora motorina. Se contamineaza inclusiv motorul echipamentului si alimentezi mai des utilajul. Clar vei pica testele de emisie si nu vei trece inspectiile tehnice.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Bobcat T36120SL are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest buson cheie combustibil Bobcat T36120SL va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Te vei descurca de minune sa montezi aceasta piesa de schimb. In cazul in care mai ai si alte avarii la echipament, contacteaza-ne si iti trimitem o echipa de mecanici profesionisti. Ei vor stii exact ce este de facut pentru ca utilajul tau sa-si recapete functionalitatea! Contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice
butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura