Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor New Holland 5010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 5010
Cod produs
42ZTV5RB-IA
Out Of stock
Descriere
S-a uzat rulmentul? Nu te ingrijora, avem o solutie perfecta sa iti propunem! Pe acest rulment pinion atac New Holland 5010 il cauti de ceva vreme si nu stiai ca la noi poti face rost de toate piesele de schimb de care are nevoie utilajul tau. De acum stii ca doar aici gasesti absolut tot ce e necesar pentru o intretinere adecvata a utilajului. Piesa originala Carraro se poate comanda si acum daca ai nevoie de ea. O vei primi urgent, chiar daca esti in celalalt colt al tarii, in aproximativ 24 de ore o vei primi!

Preferabil ar fi sa alegi un montaj ca la carte. Mai exact, trebuie sa montezi rulmentii in pereche. Inlocuirea lor simultana ajuta la miscarea de rotatie a pinionului de atac. Miscarea nu trebuie sa fie afectata de excentricitate sau joc! Monteaza simultan rulmentii, impreuna cu simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac! Altfel, o sa ai o reparatie de durata! Nu uita de montaj. Daca este executat corect, atunci prelungesti functionarea corecta a componentei.

Rulment pinion atac New Holland 5010 - asigura functionarea corecta a transmisiei!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor New Holland 5010 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac New Holland 5010 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura