Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment ax priza putere fata tractor International 856

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
International 856
Cod produs
RU3CHME4-IA
Out Of stock
Descriere
Deciziile bune le faci daca vii la noi! Doar in depozitul nostru gasesti cele mai bune piese de schimb! Alege un rulment ax priza putere International 856 pentru tractorul tau! Este special conceput pentru utilajul tau daca iti doresti o exploatare fara probleme in siguranta maxima. Piesa este originala, semnata Carraro si ajuta la buna functionare a componentelor de transmisie. Vei avea certificat de garantie, iar livrarea se va face in aproximativ o zi lucratoare!

Ai in dotare un tractor International 856XL care are nevoie de un rulment nou? Pai, poti foarte bine sa il folosesti pe acesta pentru ca este perfect compatibil. Sa montezi rulmentul la axul prizei de putere din fata a tractorului. Mai sunt detalii care te pot ajuta sa iei o decizie. Ai acces gratuit la serviciul de consultanta tehnica, deci suna-ne ca sa te putem ajuta rapid! Chiar si montajul componentei il poti face daca soliciti echipa noastra de mecanici! Sunt foarte buni si stiu exact ce au de facut ca sa remedieze avaria!

Rulment ax priza putere International 856 - are grija de transmisia tractorului!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest rulment ax priza putere fata pentru tractor International 856 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment ax priza putere International 856 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura