Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment ax priza putere fata tractor International 745

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
International 745
Cod produs
Y6Z1FTRC-IA
Out Of stock
Descriere
Imbunatatirea performantelor tractorului se face prin achizitionarea de piese de schimb de calitate superioara! Acest rulment ax priza putere International 745 nu are cum sa nu te incante! Este original, realizat la marea arta de catre Carraro! Il fabrica in Japonia, dar il poti comanda oricand pentru ca il avem deja pe raftul din depozit! In pachet, alaturi de componenta originala, vei regasi si un certificat de garantie. Nu vei avea nevoie de el, suntem siguri de asta.

Sa montezi rulmentul si pe tractorul International 745XL daca il ai in dotare. Piesa este compatibila! Rulmentul se monteaza cu mare atentie la axul prizei de putere din fata a tractorului. Operatiunea trebuie facuta de catre un profesionist! Ne poti contacta si iti oferim informatii complete despre piesa! Ai consultanta tehnica gratuita! Aici vei putea sa afli si despre serviciile de montaj pe care le poti accesa. De exemplu, service-ul mobil este o idee minunata! Vine si face montajul componentei la punctul tau de lucru!

Rulment ax priza putere International 745 - te incurajam sa incerci acest model!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest rulment ax priza putere fata pentru tractor International 745 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram oriunde in tara, iar acest rulment ax priza putere International 745 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura