Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment ax priza putere fata pentru tractor Case 956

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 956
Cod produs
YK9O3PT0-IA
Out Of stock
Descriere
Gasesti in oferta noastra piese exceptionale, te-am obisnuit cu asta! Vei alege acest rulment ax priza putere Case 956 si cu siguranta o sa fii impacat cu el! Piesa pe care ti-o prezentam este extrem de rezistenta si ofera o maxima siguranta de-a lungul timpului. Fabricarea sa este coordonata de catre Carraro. Japonia este tara in care se fabrica acest rulment. Materialul foarte durabil ajuta piesa sa fie una de o fiabilitate crescuta! Cere o oferta ca sa vezi si costul foarte accesibil de achizitie!

Montarea acestui rulment se preteaza si pentru modelul de tractor Case 956XL. Este perfect compatibil si montarea se va face fara probleme. Mai exact, componenta se monteaza la axul prizei de putere din fata a tractorului. Nu uita cat de important este sa ai acces la specialisti atunci cand doresti sa-i imbunatatesti performanta echipamentului. Noi ne gandim mereu la treaba asta, de aceea iti oferim consultanta tehnica gratuita! Ia legatura cu noi si te ajutam in acest demers!

Rulment ax priza putere Case 956 - face parte din ansamblul transmisiei!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Acest rulment ax priza putere fata pentru tractor Case 956 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment ax priza putere Case 956 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura