Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment ax priza putere fata pentru tractor Case 1056

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1056
Cod produs
FOIWQGUT-IA
Out Of stock
Descriere
In depozitul nostru si-a mai facut loc o piesa originala! Este vorba despre acest rulment ax priza putere Case 1056 fabricat in Japonia! Este componenta ce apartine brandului Carraro! Materialul bun si detaliile tehnice respectate aduc un plus de eficienta piesei si te asigura de faptul ca va fi o achizitie profitabila. Vei avea si certificat de garantie, il vei regasi alaturi de componenta in colet! Pretul propus de noi este unul foarte avantajos! Iar livrarea se va efectua foarte repede!

Tractorului Case 1056XL i se poate monta aceasta componenta. Producatorul s-a asigurat de compatibilitatea piesei cu el. Rulmentul acesta se monteaza la axul prizei de putere a tractorului din fata. Cu siguranta mai exista dubii, nelamuriri, intrebari, curiozitati. Nu te infrana, nu te gandi la costuri, nu te multumi cu putin! Suna-ne si iti oferim consultanta tehnica gratuita! Te ajutam sa stabilesti compatibilitatea piesei cu utilajul tau. Stai de vorba cu cei mai buni specialisti in mecanica utilajelor grele!

Rulment ax priza putere Case 1056 - il livram in timp foarte scurt!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest rulment ax priza putere fata pentru tractor Case 1056 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment ax priza putere Case 1056 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura