Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor EAA EAA-121919

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
EAA EAA-121919
Cod produs
K7U598VG-AL
Out Of stock
Descriere
Cu zambetul pe buze! Asa ne place sa ne incepem ziua! Iar atunci cand ai la indemana acest electromotor EAA EAA-121919 ce promite sa aiba cea mai mare grija de utilajul tau, iti garantam ca totul este posibil! In aparenta este un produs mic, cu o putere exceptionala! El asigura o calitate de exceptie, dar si o compatibilitate totala! Comanda-l chiar acum!

Cand ai incredere in utilajul tau, totul devine mai simplu! Daca ai nelamuriri, ne poti suna oricand in timpul programului. Consultanta este intotdeauna gratuita! Afla mai multe despre utilajul tau, despre cum sa il poti intretine mai bine, ce piese de schimb ii sunt potrivite si informatii utile despre montaj!

Electromotor EAA EAA-121919 - piese de schimb care iti garanteaza performanta!
De la departare, totul pare simplu. Insa, la o privire mai atenta, un mecanism este un puzzle complex, realizat din mai multe piese, fiecare avand rolul sau pentru o functionare optima si de durata. Astfel, iti recomandam ca atunci cand alegi produsul de care ai nevoie, sa fii atent la toate caracteristicile sale! Doar asa vei stii ca el nu se va defecta curand!

Calitatea primeaza!
Credem ca increderea trebuie castigata! Tocmai de aceea investim in piese de schimb de calitate, dar si in profesionisti pe masura! Astfel, incercam sa asiguram servicii complete: daca inca te gandesti ce piesa de schimb este potrivita pentru utilajul tau ori montajul iti face zile negre, este suficient sa ne dai un telefon. Te asteapta oameni cu experienta, capabili sa iti ofere, in mod gratuit, sfaturile de care ai nevoie!

Garantie

Ce ne place sa oferim? Incredere. Tocmai de aceea acest electromotor EAA EAA-121919 vine la tine, insotita de un un certificat de garantie, valabil 6 luni, pe care il poti folosi pentru toate defectele din fabricatie!

Livrare

Ai 24 de ore? Pentru ca acesta este maximul in care acest electromotor EAA EAA-121919 va ajunge din depozitul nostru, chiar la tine acasa! Daca vrei sa ne suni, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj

Un montaj gresit poate sa faca mult rau! Nu alege sa apelezi la improvizatii, ci la profesionisti in domeniu ce pot rezolva aceasta problema simplu si rapid! Trebuie doar sa ne suni si sa ne spui de ce ai nevoie.

Specificatii tehnice

12V
3 kW
9 dinti
CW (clockwise - rotire in sensul acelor de ceasornic)
2 gauri nefiletate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura