Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pentru generator JCB G141

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb G141
Cod produs
SOWR96ZN-AS
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe platforma noastra permanent completata cu produse din game renumite! Aici vei gasi solutia problemei tale si vei intra in contact doar cu piese de ultima generatie! Banuim ca in acest caz, solutia ideala pentru tine este acest intinzator curea generator Jcb G141 a carei rezistenta este dovedita. Pentru a te asigura ca acest produs este fix ce ai nevoie, contacteaza-ne! Il poti alege si pentru modelele Jcb G141QS, G141QX si G141X!
Suntem constienti ce implica munca ta asa ca stim masurile necesare pentru eventualele probleme. Exista zile mai putin fericite care aduc cu ele evenimente nefavorabile activitatii tale. Daca utilajul tau nu te mai asculta si ai ramas imobilizat pe teren, solutia pentru acest caz este serviciul de asistenta tehnica! Angajatii nostri isi pun forte proaspete si vin sa te salveze!

Cu acest intinzator curea generator Jcb G141 cunosti rezistenta indelungata!
Datorita materialelor si tehnicii folosite pentru inventarea sa, acest intinzator indeplineste conditiile esentiale ale unei piese de durata. Rolul atribuit acestuia este acela de a intinde cureaua, asigurand o transmitere corecta a miscarii de la arborele cotit la auxiliarele motorului.

Selecteaza-ti informatiile utile din surse sigure!
Apeleaza cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta pentru o informare ca la carte! Acest serviciu a fost infiintat cu scopul de a raspandi cele mai actuale si valabile afirmatii si care, ulterior unite, sa formeze un plan original! Intra in legatura cu agentii nostri si alegeti impreuna piesele compatibile! De asemenea, vei primi sfaturi utile pentru intretinerea utilajului si vei fi indrumat catre locuri special desemnate pentru montaj.

Cu noi mergi la sigur! Spunem asta ca pentru orice produs oferim o garantie! Acest intinzator curea pentru generator Jcb G141 dispune si el de o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Nu abuzam de nici un moment! Iti livram acest intinzator curea generator Jcb G141 de pe o zi pe alta, gratie serviciilor de curierat cu care lucram! Doar acceseaza datele noastre de contact si plaseaza comanda! De restul ne ocupam noi!

Daca vrei sa scoti in evidenta calitatea piesei si sa o mentii intacta mult timp, asigura-te ca efectuezi montajul intr-un atelier specializat! Am intalnit diverse cazuri in care s-a optat pentru improvizatii si calitatea piesei a disparut! Pretuieste-ti investitia si timpul si opteaza pentru servicii de calitate pana la capat!

Specificatii tehnice:

• Diametru rola 70mm
• Diametru gauri prindere - pentru surub de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura