Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pentru generator JCB G120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb G120
Cod produs
Y65USTAQ-AS
Out Of stock
Descriere
Usa universului nostru tehnic este in permanenta deschisa pentru clientii nostri! Indrazneste sa faci primul pas si da-ne ocazia sa iti facem un tur al acestei expozitii! In colectia noastra diversificata vei regasi doar produse originale din branduri cunoscute! Una dintre acestea este prezentul intinzator curea generator Jcb G120 care merita toata atentia ta daca esti in cautarea unei piese care sa garanteze rezistenta! Este o varianta potrivita si pentru modelele Jcb G120QX si G120X!

Fii pregatit sa imbratisezi oportunitatea atunci cand apare! In cazul de fata, oportunitatea ti s-a infatisat prin sansa de a initia o colaborare cu agentii nostri! Fie ca ai nevoie de suport teoretic in urma caruia sa culegi informatiile sau ajutor la fata locului, noi suntem pe pozitii! Tocmai pentru acest motiv am infiintat serviciul de consultanta si cel de asistenta tehnica! Pentru a te sustine in orice moment de cumpana!

Cu acest intinzator curea generator Jcb G120 cunosti rezistenta indelungata!
Datorita materialelor si tehnicii folosite pentru inventarea sa, acest intinzator indeplineste conditiile esentiale ale unei piese de durata. Rolul atribuit acestuia este acela de a intinde cureaua, asigurand o transmitere corecta a miscarii de la arborele cotit la auxiliarele motorului.

Selecteaza-ti informatiile utile din surse sigure!
Apeleaza cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta pentru o informare ca la carte! Acest serviciu a fost infiintat cu scopul de a raspandi cele mai actuale si valabile afirmatii si care, ulterior unite, sa formeze un plan original! Intra in legatura cu agentii nostri si alegeti impreuna piesele compatibile! De asemenea, vei primi sfaturi utile pentru intretinerea utilajului si vei fi indrumat catre locuri special desemnate pentru montaj.

Cu noi mergi la sigur! Spunem asta ca pentru orice produs oferim o garantie! Acest intinzator curea pentru generator Jcb G120 dispune si el de o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Nu abuzam de nici un moment! Iti livram acest intinzator curea generator Jcb G120 de pe o zi pe alta, gratie serviciilor de curierat cu care lucram! Doar acceseaza datele noastre de contact si plaseaza comanda! De restul ne ocupam noi!

Daca vrei sa scoti in evidenta calitatea piesei si sa o mentii intacta mult timp, asigura-te ca efectuezi montajul intr-un atelier specializat! Am intalnit diverse cazuri in care s-a optat pentru improvizatii si calitatea piesei a disparut! Pretuieste-ti investitia si timpul si opteaza pentru servicii de calitate pana la capat!

Specificatii tehnice:

• Diametru rola 70mm
• Diametru gauri prindere - pentru surub de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura