Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pentru generator JCB G91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb G91
Cod produs
0ONDQP67-AS
Out Of stock
Descriere
Tu ce atitudine adopti atunci cand te vezi in situatia care cere sa recurgi la o schimbare? Te sperie sau te incanta acest lucru? Este posibil sa te entuziasmeze sau chiar sa te si ingrijoreze putin. Dar daca ne ai pe noi alaturi, nu este cazul sa fii ingrijorat absolut deloc! Iti punem la inaintare cele mai calitative produse, dovada fiind acest intinzator curea generator Jcb G91 care este o inventie rezistenta. Comanda-l si pentru modelele Jcb G91QS, G91QX si G91X!

Universul nostru tehnic este locul in care toate nelamuririle tale vor primi rapsunsurile! Asigura-te ca inainte sa iti reiei activitatea faci un popas pe la noi! Mai mult ca sigur vei pleca mai satisfacut. Fa cunostinta cu agentii nostri si beneficiaza de sfaturi, informatii si chiar un plan bine structurat de intretinere! Este o ocazie de neratat pentru afacerea ta!

Sustii sistemul motor cu acest intinzator curea generator Jcb G91 rezistent!
Modul in care o piesa este prelucrata si materialele utilizate dau verdictul timpului de functionare al acesteia! Rolul predestinat unei piese este gandit in detaliu pentru a coopera in intregul sistem! Integreaza acest intinzator in sistemul motor pentru a intinde cureaua, asigurand o transmitere corecta a miscarii de la arborele cotit la auxiliarele motorului.

Afla noutatile cu un singur apel!
Nu generaliza! Concentreaza-te pe nevoile activitatii tale si pe mijloacele la care poti apela pentru a o imbunatati! Pentru a face acest lucru, am infiintat serviciul gratuit de consultanta. Acesta este intretinut de operatori care de-a lungul anilor au capatat experienta necesara pentru a furniza informatii de actualitate. Impreuna cu ei vei avea ocazia sa faci o selectie amanuntita a pieselor si sa beneficiezi de un plan personalizat.

Lucram in conditii de siguranta! Iti vom trimite acest intinzator curea pentru generator Jcb G91 la pachet cu certificatul care sa-i confirme garantia! Dispune de o garantie de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica!

Ai comandat? Vei primi acest intinzator curea generator Jcb G91 in cel mai scurt timp! Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina noastra de contact si sa iei legatura cu noi! Te vei bucura de produsul dorit in doar 24 de ore!

Momentul important este aici! Acum ai sansa sa demonstrezi inca o data ca esti adeptul calitatii! Poti face acest lucru alegand sa montezi piesa intr-un atelier de specialitate. Mai are sens sa iti spunem avantajele? Investitia ta va fi valabila mult timp, posibilitatea apritiei unei recidive este infima si sanatatea piesei va fi garantata! Mai clar decat atat nici ca se putea!

Specificatii tehnice:

• Diametru rola 70mm
• Diametru gauri prindere - pentru surub de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura