Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea New Holland 86982450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
A17LY9F8-AS
Out Of stock
Descriere
Atunci cand oportunitatea iti bate la usa, nu intarzia sa ii raspunzi! Nu intamplator ai ajuns pe pagina noastra! Bucura-te de volumul albumului nostru de piese de schimb pentru utilaje! Din cate observam, ai nevoie de aceasta curea New Holland 86982450 care este o alegere excelenta pentru zilele solicitante de munca! Echipeaza-ti utilajul cu acest accesoriu inedit!
Fa si tu primul pas in ceea ce priveste evolutia ta in munca! Fiecare domeniu aduce cu sine noi metode si practici mult mai eficiente, care sa tina pasul cu tehnologia zilelor noastre. Desigur ca domeniul tehnic s-a adaptat noilor timpuri, ceea ce inseamna ca si tu trebuie sa faci la fel! Pentru a avea un start promitator, extrage-ti informatiile de la serviciul de consultanta!

Cu aceasta curea New Holland 86982450 performezi si in cele mai tensionate zile!
Atunci cand piesele functioneaza la cel mai inalt nivel, sistemul tehnic va fi perfect sanatos pe o perioada lunga de timp! De aceea este extrem de important sa te axezi pe calitate! Iar aceasta curea dispune de calitate superioara, asigurand transferul de putere de la motor la pompa hidraulica!

Tot ce trebuie sa stii e la un telefon distanta!
Te invitam la o conversatie degajata si prietenoasa dar totodata profesionala! Este vorba despre serviciul gratuit de consultanta, intretinut de cei mai capabili agenti! Impreuna veti face o selectie compatibila a pieselor si veti intocmi un plan bine structurat de intretinere! De asemenea, acestia sunt buni sfatuitori cand vine vorba de momentul montajului. Cere-le ajutorul!

Bineinteles ca iti oferim garantie! Pentru fiecare produs in parte! Aceasta curea New Holland 86982450 se bucura de o garantie de 6 luni in cazul unor nefericite defectiuni din fabrica! Certificatul se regaseste alaturi de factura in colet!

Raspundem cu promptitudine necesitatilor tale! Tocmai de asta iti livram aceasta curea New Holland 86982450 in doar 24 de ore de indata ce ai accesat datele de contact! Iti expediem comanda oriunde in tara, in conditii de siguranta!

Montajul este momentul hotarator asupra functionarii piesei achizitionate! Daca noi ti-am predat-o intacta, nu ii aplica un tratament superficial! Opteaza pentru montajul ei intr-un atelier de specialitate care iti va asigura exploatarea sa indelungata! Ar fi pacat sa investesti din nou si sa pierzi timp valoros!

Specificatii tehnice:

• 8 randuri de intarituri ( excrescente )
• Lungime de 1505 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura