Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea New Holland 84331239

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
OI7W6GVD-AS
Out Of stock
Descriere
Suntem adeptii unui stil de lucru practic, in care efortul sa mearga in acelasi ritm cu pasiunea si eficienta! Am ales sa ne incantam clientii doar cu produse de calitate superioara! Aceasta curea New Holland 84331239 este una din numeroasele definitii ale calitatii! Conceputa si prelucrata pentru a tine piept zilelor intense, aceasta si-a gasit confortul pe rafturile noastre.
O intamplare nefericita va fi lectia de care ai nevoie pentru a preveni pe viitor una similara! Daca ne concentram pe situatia prezenta, nu este cazul sa te ingrijorezi. Apeleaza la serviciul de asistenta tehnica si echipa noastra va veni in locul in care te afli pentru a remedia problema! Iar daca ai nevoie de un plan eficient pe viitor, nu ezita sa stai putin de vorba cu agentii nostri consultanti!

Cu aceasta curea New Holland 84331239 performezi si in cele mai tensionate zile!
Atunci cand piesele functioneaza la cel mai inalt nivel, sistemul tehnic va fi perfect sanatos pe o perioada lunga de timp! De aceea este extrem de important sa te axezi pe calitate! Iar aceasta curea dispune de calitate superioara, asigurand transferul de putere de la motor la pompa hidraulica!

Tot ce trebuie sa stii e la un telefon distanta!
Te invitam la o conversatie degajata si prietenoasa dar totodata profesionala! Este vorba despre serviciul gratuit de consultanta, intretinut de cei mai capabili agenti! Impreuna veti face o selectie compatibila a pieselor si veti intocmi un plan bine structurat de intretinere! De asemenea, acestia sunt buni sfatuitori cand vine vorba de momentul montajului. Cere-le ajutorul!

Bineinteles ca iti oferim garantie! Pentru fiecare produs in parte! Aceasta curea New Holland 84331239 se bucura de o garantie de 6 luni in cazul unor nefericite defectiuni din fabrica! Certificatul se regaseste alaturi de factura in colet!

Raspundem cu promptitudine necesitatilor tale! Tocmai de asta iti livram aceasta curea New Holland 84331239 in doar 24 de ore de indata ce ai accesat datele de contact! Iti expediem comanda oriunde in tara, in conditii de siguranta!

Montajul este momentul hotarator asupra functionarii piesei achizitionate! Daca noi ti-am predat-o intacta, nu ii aplica un tratament superficial! Opteaza pentru montajul ei intr-un atelier de specialitate care iti va asigura exploatarea sa indelungata! Ar fi pacat sa investesti din nou si sa pierzi timp valoros!

Specificatii tehnice:

• 8 randuri de intarituri ( excrescente )
• Lungime de 1505 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura