Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pentru pompa irigatie New Holland S240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland S240
Cod produs
ZC1TGIX9-AS
Out Of stock
Descriere
Intretine-ti activitatea adoptand deciziile care sa te duca la cel mai performant nivel! Pentru acest lucru iti sugeram sa acorzi o atentie deosebita produselor in care investesti! Aceasta curea pompa irigatie New Holland S240 este o piesa de schimb in care poti investi cu toata increderea! Un prim argument care sustine calitatea sa, este faptul ca a fost supusa unor probe serioase!
Clientii care au interactionat deja cu noi sunt cei care pot confirma devotamentul cu care lucram! In tot procesul de consultanta, abilitatea de baza, care face totul posibil este perseverenta! Toate cunostintele si toata experienta puse la un loc nu ar fi asa roditoare fara ea! Acest lucru ar trebui sa-ti indice ca orice problema ai avea, nu ne dam batuti asa usor! Asa ca vino si pune-ne in tema cu problema ta!

Cu aceasta curea pompa irigatie New Holland S240 adopti si intretii calitatea!
Investitia intr-un produs trebuie sa se reflecte in modul in care acesta isi indeplineste misiunea! Asteptarile tale sunt ca acesta sa functioneze in parametri ideali pe o perioada indelungata de timp! Exact lucrul care se va intampla! Aceasta curea va transfera puterea de la motor la pompa hidraulica si va suporta exploatare indelungata!

Actualizare permanenta cu serviciul de consultanta!
Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta sunt pe pozitii si abia asteapta sa preia apelul tau! Aparte de faptul ca sunt o biblioteca intreaga de cunostinte, acestia se implica in problema fiecarui client! Empatia si interesul se observa in solutiile cu care acestia vin pentru remedierea situatiei! Asadar, bucura-te de o selectie ca la carte a piesei, afla locul ideal pentru montaj si primeste un plan de intretinere din partea operatorilor nostri!

Ai investit? Atunci iti asiguram garantia! Aceasta curea pentru pompa irigatie New Holland S240 are o garantie valabila 6 luni de zile in cazul defectiunilor din fabrica! Acest lucru este prevazut in certificatul produsului pe care il vei gasi alaturi de factura!

Vrem sa-ti reiei activitatea cat mai curand, de aceasta data mai eficient! Motiv pentru care iti livram aceasta curea pompa irigatie New Holland S240 in timpul record de 24 de ore! Daca ne-ai contactat, ti-am preluat comanda si o pregatim pentru expediere! Totul se desfasoara rapid si sigur!

Performanta piesei alese nu tine doar de locul in care este amplasata ci si de modalitatea in care se efectueaza acest lucru! Ofera piesei confortul cuvenit optand pentru un montaj profesional! Ar fi pacat sa pierzi banii investiti pana acum in favoarea unei improvizatii! Daca nu ai o idee la indemana, da-ne de stire si te directionam catre locul perfect!

Specificatii tehnice:

• 8 randuri de intarituri ( excrescente )
• Lungime de 1505 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura