Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea Case 86982450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
7V3S9RDU-AS
Out Of stock
Descriere
Piesele noastre de schimb? Adevarate puteri pentru sistemul utilajului tau!  Cand defectiunile bat la usa, universul nostru tehnic isi deschide portile larg pentru a-ti primi masinaria! Acum ai sansa de a face contact cu cele mai sigure piese de schimb de pe piata! Aceasta curea Case 86982450 este un remediu garantat al defectiunilor sistemului hidraulic! O varianta concreta a calitatii de top!
Nu e important cat de mic esti. Ci cat de mare vrei sa fii! Si acum ai toate sansele sa ajungi cat mai sus! Ai gasit locul in care totul poate fi posibil! Locul in care profesionistii iti sunt alaturi permanent si locul din care iti poti sustrage cele mai relevante informatii! Locul in care primesti ajutor teoretic si practic! Nu iti ramane decat sa initiezi un apel, sa ne pui la curent cu situatia ta, iar restul e ca si rezolvat!

Rezultate garantate cu aceasta curea Case 86982450 originala!
Materialele din care este prelucrata aceasta curea ii confera gradul de calitate necesara exercitarii rolului sau pe o perioada indelungata! Ea are rolul de a transmite puterea de la motor la pompa hidraulica. Lucru pe care il va exercita ca la carte, chiar si in cele mai tensionate momente ale zilei!

Cu un telefon afli cele mai detaliate informatii!
Cand vine vorba de intreprinderea activitatii clientilor nostri, avem mari pretentii de la noi si asteptarea ca ei sa tina cont de cele indicate! Te invitam sa abordezi serviciul gratuit de consultanta, acest prilej al garantiei eficientei! Odata asistat de consultantii nostri, vei sti sigur ca ai facut o selectie compatibila si ca metodele predate vor da randament! Orice informatie iti este acum pusa la dispozitie!

Suntem adepti ai profesionalismului, motiv pentru care oferim garantie pentru fiecare produs! Aceasta curea Case 86982450 dispune de o garantie ce este valabila un an de zile in cazul defectunilor din fabrica!

Lucram cu promptitudine! Domeniu in care activezi nu suporta amanare, motiv pentru care iti trimitem aceasta curea Case 86982450 in 24 de ore! Da, oriunde in tara! Intra pe site, plaseaza comanda si noi ne vom ovupa responsabil de procesul de expediere!

Aici intervine responsabilitatea ta! Rezultatul va fi reflexia alegerilor tale, de aceea trebuie sa le iei pe cele mai sigure! Sugeram ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata! Da-ne de stire daca ai nevoie de indrumare si te ghidam catre un atelier din zona ta! Un montaj profesional va prelungi durata de exploatare a piesei!

Specificatii

• 8 randuri de intarituri ( excrescente )
• Lungime de 1505 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura