Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldozer Liebherr PR754

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr PR754
Cod produs
5SBGMVYW-AS
Out Of stock
Descriere
Asteptarile si nevoile clientului sunt factorii esentiali care nu ne dau voie sa facem nici cel mai mic lucru in mod superficial! De altfel, nu ne-am deosebi cu nimic! Continuam sa oferim calitate si siguranta in primul rand prin intermediul produselor pe care le comercializam! O noua creatie si-a facut aparitia in depozitul nostru si aduce multumirea in randul clientilor! Este vorba despre aceasta pompa apa buldozer Liebherr PR754 ce apartine categoriei pieselor motor! Alege-o si pentru modelul Liebherr PR754LGB!
Pasiunea este geneza performantei! Pentru ca o munca intreprinsa cu dedicare va avea un rezultat magnific! Iar noi am aparut pe piata pentru a te ajuta sa o intreprinzi intr-un mod si mai eficient! Reusim asta raportandu-ne la informatiile de actualitate din industrie! Te invitam la o conversatie in urma careia vei deprinde o noua viziune asupra desfasurarii activitatii tale!

Calitate indiscutabila cu aceasta pompa apa buldozer Liebherr PR754 din gama pieselor motor!
Pompa de apa functioneaza pe principiul unei axe, conectata la o serie de palete, care se rotesc. Miscarea de rotire creeaza aspiratie si trage apa din radiator. Astfel, motorul utilajului tau are constant o temperatura optima lucrului si bunei functionari.

Intreprinde-ti activitatea ca un profesionist!
Cele mai remarcabile rezultate se obtin in urma unei informari corecte! Prin intermediul serviciului de consultanta acest lucru este cert! O intreaga echipa de operatori experimentati administreaza acest departament! Cu ajutorul lor vei sti sigur ca ai ales piesa potrivita si, de indata ce tii cont de sfaturile lor, afacerea ta este pe cale sa avanseze!

Iti livram aceasta pompa de apa pentru buldozer Liebherr PR754 impreuna cu un certificat de garantie cu termen de valabilitate timp de un an! In cazul defectiunilor din fabrica, rezolvam problema imediat!

Iti livram produsele dorite in cel mai scurt timp! Stim ca nu iti permiti sa pierzi timpul, asa ca ne mobilizam si iti trimitem aceasta pompa apa buldozer Liebherr PR754 in timpul record de 24 de ore! Intra pe pagina noastra de contact si plaseaza comanda cu incredere!

Pentru a folosi piesa cat mai mult, recomandarile noastre sunt urmatoarele:

• Utilizeaza un antigel cu proprietati anticorozive
• Evita sa lovesti axul pompei de apa!
Montajul este un procedeu care trebuie sustinut exclusiv de specialisti! Asa ca te sfatuim sa optezi pentru o manopera intr-un centru specializat!

Specificatii

• este o echivalenta
• fara capac posterior
• 1 garnitura
• 5 oringuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura