Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru macara Liebherr LMT1055

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr LMT1055
Cod produs
IKZCV82O-AS
Out Of stock
Descriere
Performanta si productivitatea sunt motivele pentru care esti in continua cautare? Opreste-te chiar aici caci tocmai ai dat de universul calitatii superioare! Alege aceasta pompa apa macara Liebherr LMT1055 si deja esti pe drumul cel bun! Cu ajutorul acestei creatii, sistemul motor va fi mai eficient iar investitia ta va fi protejata! Atat de usor de obtinut, acest produs promite exploatare indelungata!
Talentul castiga jocuri, dar munca in echipa castiga campionate. Fa echipa cu noi in ceea ce priveste performanta activitatii tale! Avem oamenii si informatiile care sa te ajute sa atingi cele mai inalte culmi! Opteaza pentru tehnici imbunatatite si raportate noii tehnologii si culege roadele unei munci eficiente! Asteptam apelul tau!

Aceasta pompa apa macara Liebherr LMT1055  iti ofera experienta calitatii superioare!
Aceasta pompa de apa apartine sistemului motor, fiindu-i atribuit un rol semnificativ! Ea functioneaza pe principiul unei axe, conectata la o serie de palete, care se rotesc. Miscarea de rotire creeaza aspiratie si trage apa din radiator. Astfel, motorul utilajului tau are constant o temperatura optima lucrului si bunei functionari.

Te informezi si avansezi!
Tehnologia avanseaza considerabil iar noi suntem aici pentru a te tine la curent in ceea ce priveste actualitatea! Serviciul de consultanta a fost infiintat tocmai cu scopul de a ajuta muncitorii sa-si dezvolte afacerile! Metodele de alta data trebuie imbunatatite daca iti doresti sa cunosti performanta! In prima faza, operatorii nostri vor face o selectie corecta a piesei dupa care vor incepe sa lucreze la un plan bine structurat de mentenanta! Nici ca se putea mai bine!

Stim ca vrei ca totul sa se desfasoare in conditii de siguranta! Mai ales, cand la mijloc este afacerea ta! Daca ai investit in aceasta pompa de apa pentru macara Liebherr LMT1055  stim ca ai asteptarea ca ea sa vina cu o garantie! Lucru cert! Aceasta detine o garantie de un an in cazul defectiunilor din fabrica!

Ai plasat comanda? De aici ne ocupam noi! Iti trimitem aceasta pompa apa macara Liebherr LMT1055 in primele 24 de ore, oriunde in tara! De indata ce ne-ai sunat sau ai completat formularul de pe pagina, ne ocupam indeaproape de livrare!

Te sfatuim sa alegi ca aceasta piesa sa fie montata intr-un centru specializat! Pentru a folosi piesa cat mai mult, recomandarile noastre sunt urmatoarele:
• Utilizeaza un antigel cu proprietati anticorozive
• Evita sa lovesti axul pompei de apa!

Specificatii
• este o echivalenta
• fara capac posterior
• 1 garnitura
• 5 oringuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura