Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldozer Liebherr PR744

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr PR744
Cod produs
QRXNDSK6-AS
Out Of stock
Descriere
Incepe-ti ziua cu o nota de optimism si vesti bune! Vestea buna este ca ai aterizat pe platforma unde toate problemele isi gasesc piedica! Cum si ce iti garanteaza acest lucru? In primul rand piesele de schimb pe care le vei regasi facand un simplu research! Vei sesiza doar produse din branduri faimoase care detin calitate si originalitate cat cuprinde! Aceasta pompa apa buldozer Liebherr PR744 este una dintre ele! O versiune compatibila si cu modelele Liebherr PR744L, PR744LGB si PR744XL!
Vocatia este munca facuta cu iubire! Stim sigur ca acest domeniu este menirea ta, insa vrem sa te ajutam putin! Activitatea ta este deja destul de grea, iar noi vrem sa fim cei care sa te ajute sa gasesti calea mai usoara! Cum? Afland toate noutatile din domeniu! Un simplu telefon iti va dezvalui cele mai recente informatii din industrie! Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta!

Calitate indiscutabila cu aceasta pompa apa buldozer Liebherr PR744 din gama pieselor motor!
Pompa de apa functioneaza pe principiul unei axe, conectata la o serie de palete, care se rotesc. Miscarea de rotire creeaza aspiratie si trage apa din radiator. Astfel, motorul utilajului tau are constant o temperatura optima lucrului si bunei functionari.

Intreprinde-ti activitatea ca un profesionist!
Cele mai remarcabile rezultate se obtin in urma unei informari corecte! Prin intermediul serviciului de consultanta acest lucru este cert! O intreaga echipa de operatori experimentati administreaza acest departament! Cu ajutorul lor vei sti sigur ca ai ales piesa potrivita si, de indata ce tii cont de sfaturile lor, afacerea ta este pe cale sa avanseze!

Iti livram aceasta pompa de apa pentru buldozer Liebherr PR744 impreuna cu un certificat de garantie cu termen de valabilitate timp de un an! In cazul defectiunilor din fabrica, rezolvam problema imediat!

Iti livram produsele dorite in cel mai scurt timp! Stim ca nu iti permiti sa pierzi timpul, asa ca ne mobilizam si iti trimitem aceasta pompa apa buldozer Liebherr PR744 in timpul record de 24 de ore! Intra pe pagina noastra de contact si plaseaza comanda cu incredere!

Pentru a folosi piesa cat mai mult, recomandarile noastre sunt urmatoarele:

• Utilizeaza un antigel cu proprietati anticorozive
• Evita sa lovesti axul pompei de apa!
Montajul este un procedeu care trebuie sustinut exclusiv de specialisti! Asa ca te sfatuim sa optezi pentru o manopera intr-un centru specializat!

Specificatii

• este o echivalenta
• fara capac posterior
• 1 garnitura
• 5 oringuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura