Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldozer Liebherr PR734

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr PR734
Cod produs
S5FJRHVT-AS
Out Of stock
Descriere
In urma celor mai amanuntite etape de selectie, am convenit ca aceasta pompa apa buldozer Liebherr PR734 sa isi gaseasca locul pe rafturile noastre! Nu s-a odihnit foarte mult caci comenzile au inceput sa curga una dupa alta! Calitatea este solicitata pretutindeni iar noi ne bucuram ca o putem furniza spre tuturor muncitorilor! Alege aceasta piesa si pentru modelele Liebherr PR734L, PR734LGB si PR734XL!
Munca in echipa este eca care ii face pe oamenii obsinuiti sa obtina rezultate neobisnuite! Neobisnuit de bune! Aliaza-te cu echipa noastra de consultanta si puneti impreuna bazele unei afaceri de succes! Tu vii cu determinarea si propriul caz, iar noi venim cu metodele originale de intreprindere! Castig de ambele parti!

Calitate indiscutabila cu aceasta pompa apa buldozer Liebherr PR734 din gama pieselor motor!
Pompa de apa functioneaza pe principiul unei axe, conectata la o serie de palete, care se rotesc. Miscarea de rotire creeaza aspiratie si trage apa din radiator. Astfel, motorul utilajului tau are constant o temperatura optima lucrului si bunei functionari.

Intreprinde-ti activitatea ca un profesionist!
Cele mai remarcabile rezultate se obtin in urma unei informari corecte! Prin intermediul serviciului de consultanta acest lucru este cert! O intreaga echipa de operatori experimentati administreaza acest departament! Cu ajutorul lor vei sti sigur ca ai ales piesa potrivita si, de indata ce tii cont de sfaturile lor, afacerea ta este pe cale sa avanseze!

Iti livram aceasta pompa de apa pentru buldozer Liebherr PR734 impreuna cu un certificat de garantie cu termen de valabilitate timp de un an! In cazul defectiunilor din fabrica, rezolvam problema imediat!

Iti livram produsele dorite in cel mai scurt timp! Stim ca nu iti permiti sa pierzi timpul, asa ca ne mobilizam si iti trimitem aceasta pompa apa buldozer Liebherr PR734 in timpul record de 24 de ore! Intra pe pagina noastra de contact si plaseaza comanda cu incredere!

Pentru a folosi piesa cat mai mult, recomandarile noastre sunt urmatoarele:

• Utilizeaza un antigel cu proprietati anticorozive
• Evita sa lovesti axul pompei de apa!
Montajul este un procedeu care trebuie sustinut exclusiv de specialisti! Asa ca te sfatuim sa optezi pentru o manopera intr-un centru specializat!

Specificatii

• este o echivalenta
• fara capac posterior
• 1 garnitura
• 5 oringuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura