Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Case Maxxum MX150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX150
Cod produs
3VFXG0OM-IA
Out Of stock
Descriere
Ne-am intrebat de multe ori care este drumul catre succes al celor care folosesc utilaje in desfasurarea activitatii lor. Raspunsul este in mare parte unul singur. Trebuie sa te orientezi catre piesele de calitate superioara! Alegerea unui rulment pinion atac Case Maxxum MX150 este cea mai buna! Piesa este originala Carraro! Practic cu asta am cam spus totul! Este calitatea pe care o astepti, este eficienta garantata! Rezistenta este asigurata de calitatea buna a materialului. Comanda aceasta componenta fabricata in Japonia!

Parearea si experienta celor din domeniu conteaza. Specialistii iti recomanda sa alegi montarea in pereche a componentelor. Rulmentii inlocuiti simultan vor asigura miscarea de rotatie optima a pinionului de atac. Aceasta nu va prezenta excentricitate fata de axa si nici joc. Inlocuirea simeringului ce etanseaza puntea din fata este obligatorie. Locul in care intra pinionul de atac in punte trebuie etansat optim. Te asteptam sa ne soliciti oricand doresti ajutorul. Iti vom trimite echipa noastra de mecanici!

Rulment pinion atac Case Maxxum MX150 - visul oricarui proprietar de utilaj!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Acest rulment pinion atac pentru tractor Case Maxxum MX150 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac Case Maxxum MX150 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura